(Παναγιώτης Ζ. – Δ΄ τάξη- σχ. έτος 2014-15)
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
1 μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
2 ποτήρια νερού αλεύρι
Λίγη κανέλα
5 μήλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος ρίχνουμε τα μήλα σε κομματάκι ή φετούλες και ανακατεύουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 200ο C για πάνω κάτω περίπου 3 τέταρτα (3/4) της ώρας (45΄).
Σερβίρουμε με λίγη άχνη εάν θέλουμε.
Αφού τη δοκιμάσαμε τη κρίναμε!!!
- Η μηλόπιτα μυρίζει υπέροχα, η εμφάνισή της είναι υπέροχη και επίσης πάρα πολλή νόστιμη!!! Ένα κομμάτι δε μας έφθασε!
- Η μηλόπιτα μου άνοιξε την όρεξη. Ζήτησα και δεύτερο κομμάτι! (Δημήτρης Θ.)
- Ήταν πεντανόστιμη, ειδικά όταν τη δοκίμασα!!! Είναι το αγαπημένο μου γλυκό! (Παναγιώτης Ζ.)
- Η μηλόπιτα ήταν ΦΟΒΕΡΗ!!! ΒΑΖΩ Α+++ (Γιώργος Τσ.)
- Η μηλόπιτα ήταν καταπληκτική. (Ευαγγελία Α.)
- Η μηλόπιτα ήταν τέλεια!!! (Νίκος Σ.)
- Η μηλόπιτα ήταν τέλεια!!! Είχε πολύ ωραία γεύση!!!
- Είναι πολύ καλή. (Γιάννης Μ.)
- Η μηλόπιτα ήταν τέλεια, γιατί το μήλο ήταν μαλακό. (Ανέστης Τσ.)
- Δεν μου άρεσε γιατί το μήλο ήταν πολύ μαλακό! Ίσως τα κομματάκια έπρεπε να είναι μικρότερα. Μόνο τη δοκίμασα!
- Ήταν έτσι κι έτσι γιατί δεν είχε πολύ καλή γεύση . Άφησα ένα κομματάκι στο τέλος. (Γιώργος Μ.)
Ηταν ωραιες οι κριτικες