ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων το πρωινό ωράριο εργασίας μεταφέρθηκε το απόγευμα( Π. Δ. 79/2017) και πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.

Την επιμέλεια και το συντονισμό της γιορτής είχε η κ. Μακρύγιαννη Βιβή, δασκάλα της Α΄τάξης. Τα παιδιά παρουσίασαν την αναπαράσταση της Γέννησης του Θεανθρώπου και θεατρικό με θέμα το ” Χιονάνθρωπο” με συμβολισμό την αγάπη και τη δοτικότητα που ήταν σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά της χορωδίας τραγούδησαν τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την καθοδήγηση του κ. Κουκουβάου και της κ. Νιαούρη. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε δώρα σ’ όλα τα παιδιά, κάστανα και αναψυκτικά.

Ευχαριστούμε τον κ. Ποδαρά Αναστάσιο,φούρνος του χωριού μας, για τη δωρεά 100 μελομακάρουνων, τον κ. Τόγια Ιωάννη, οινοποιείο στα Λέπουρα, για τη δωρεά του κρασιού και τον κ. Πιλάτη Αθανάσιο, καφενείο, για τα εμφιαλωμένα νερά.

Στη διπλανή αίθουσα πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικο bazaar από κατασκευές των μαθητών/τριων που απέφερε έσοδα 104€ στο Μαθητικό Συνεταιρισμό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη δεσποινίδα Μακρύγιαννη Ελισάβετ του Δημητρίου για τη δωρεά της σε εκθέματα για το bazaar του σχολείου.

Συγχαίρουμε τη δασκάλα της Α΄ τάξης, κ. Μακρύγιαννη για την προσπάθεια που κατέβαλε, το Σύλλογο Γονέων για την άοκνη προσπάθειά του, τους μαθητές/τριες για τις κατασκευές τους και ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και όλους εσάς που με την παρουσία σας δώσατε νόημα στη γιορτή και ενισχύσατε οικονομικά το bazaar.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ψήστες μας κ.κ. Κακκαβά Αθανάσιο, Μπαϊρακτάρη Σταύρο και Λάμπρου Παναγιώτη, τον Κωνσταντίνο Μακρύγιαννη για τον ήχο και τον Μπαϊρακτάρη Αντρέα- Άγιο Βασίλη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *