Μαθητικοί Διαγωνισμοί

λήψης

Δοκιμάζουμε τις δυναμεις μας!

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς το σχολείο μας ,συμπεριέλαβε στον  Ετήσιο  Προγραμματισμό του Εκπαιδευτικού Έργου,  τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του σε δύο πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς , τον διαγωνισμό ” Πυθαγόρας” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και τον διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
 Το σχολείο μας συμμετείχε και στο παρελθόν σε αυτούς τους διαγωνισμούς , (με εξαίρεσή τα δύο προηγούμενα έτη της πανδημίας) , αλλά και φέτος και ως εξεταστικό κέντρο. Υπεύθυνη για τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας ήταν η δασκάλα της Τάξης Ένταξης του σχολείου μας Κα Ουστά και στην πραγματοποίηση της συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων.
Έτσι το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 , 36 μαθητές και μαθήτριες  από τις Γ , Δ , Ε και ΣΤ  τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν στον διαγωνισμό “Πυθαγόρας” της Ελληνικής Εταιρείας. Την υποστήριξη στο τεχνικό κομμάτι του διαγωνισμού , παρείχε ο εκπαιδευτικός του μαθήματος της Πληροφορικής Κος Μακρυγιάννης Δ.
Στη συνέχεια , τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, 46 μαθητές και μαθήτριες  των  Ε και ΣΤ τάξεων του σχολείου μας συμμετείχαν στην 1η Φάση του διαγωνισμού Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και την Κυριακή 8 Μαΐου οι διακριθέντες από κάθε τμήμα διαγωνίστηκαν στη 2η Φάση του διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δε δίστασαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες ζωής!
20220511 101300