Μαΐ 31 2017

Αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας, να υποβάλουν σχετική αίτηση – δήλωση προτιμήσεων από 01 έως 30/06/2017 (η υποβολή μπορεί να γίνει στο σχολείο, στα γραφεία της ΔΔΕ, με Φαξ: 2661038119  ή με e-mail: mail@dide.ker.sch.gr).

Για την αίτηση δήλωση θα χρησιμοποιηθεί το συνημμένο έντυπο.

Επειδή τα λειτουργικά κενά εξαρτώνται ως επί το πλείστο από παράγοντες άγνωστους στην παρούσα φάση (αποσπάσεις εκτός ΠΥΣΔΕ, τοποθετήσεις διευθυντών, άδειες κλπ), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν όσα σχολεία επιθυμούν, απαριθμώντας τα με σειρά προτίμησης ή με γενική δήλωση (πχ οποιοδήποτε σχολείο ή οποιοδήποτε Γυμνάσιο στην Πόλη της Κέρκυρας) είτε απαριθμώντας ορισμένα και ακολούθως με γενική δήλωση κοκ. Εφόσον ανακοινωθούν λειτουργικά κενά, θα μπορεί να γίνει τροποποίηση των προτιμήσεων, οποιαδήποτε στιγμή πριν συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ για τοποθετήσεις.

Όσοι βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ θα κληθούν οπωσδήποτε να υποβάλουν δήλωση, ακόμη και μετά την προθεσμία, όπως και όσοι διαπιστωθεί ότι είναι λειτουργικά υπεράριθμοι στο σχολείο τους.

Αν κάποιος διαθέτει δεύτερη ειδικότητα, μπορεί αν επιθυμεί να δηλώσει ότι προτίθεται να αναλάβει ώρες και της ειδικότητας αυτής.

Στο ίδιο έντυπο μπορούν να δηλώσουν σχολεία και όσοι επιθυμούν συμπλήρωση ωραρίου (εφόσον εκτιμούν ότι δε θα συμπληρώνουν ωράριο, πράγμα που θα ελεγχθεί ούτως ή άλλως από την υπηρεσία).

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, προηγούνται για τοποθέτηση οι λειτουργικά υπεράριθμοι στα σχολεία, συγκρινόμενοι μεταξύ τους με τα μόρια μετάθεσης, ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι μεταξύ τους, επίσης με τα μόρια μετάθεσης και τέλος οι αιτούντες απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ, συγκρινόμενοι μεταξύ τους με τα μόρια απόσπασης.

Έγγραφο: Αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ

Έντυπο: ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ αποσπασης κλπ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αιτήσεις αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ
Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.