Αρχική » i-create » Η ιστοσελίδα του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema… διάβασες;»

Ιστορικό

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Η ιστοσελίδα του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema… διάβασες;»

tain3Ο Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema… διάβασες;», που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, η ΕΡΤ ΑΕ και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου, απέκτησε  την ψηφιακή του στέγη. Στην ιστοσελίδα http://cinemadiavases.blogspot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και ερευνητές) μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες για τον διαγωνισμό, υποστηρικτικό υλικό, βιντεομαθήματα καθώς και την ταινιοθήκη του προγράμματος με τις βραβευμένες ταινίες των προηγούμενων ετών.

 Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου του 13ου Δημ. Σχολείου Σερρών με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση