Αρχική » Δράσεις σχολείων » Επιμορφωτική Ημερίδα Film Factory με θέμα τις μαθητικές ταινίες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Επιμορφωτική Ημερίδα Film Factory με θέμα τις μαθητικές ταινίες

FF_2

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα πραγματοποίησει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Film Factory 2016, ημερίδα για εκπαιδευτικούς, με θέμα τις μαθητικές ταινίες. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ταινιοθήκης της Ελλάδας (Ιερά Οδός 48), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου (10.00-14.00).

Εισηγητές θα είναι οι

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες που έχουν γυριστεί από παιδιά, θα παρουσιαστεί ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία γυρίστηκαν αυτές και οι εισηγητές θα μεταφέρουν στους εκπαιδευτικούς τις εμπειρίες τους από την πολυετή ενασχόληση τους στον χώρο των μαθητικών και νεανικών ταινιών.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ημερίδα παρακαλούνται να το δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

https://docs.google.com/forms/d/12ILFiTQO0Huzo4VH1d7shBkvHXU30p29GKEkn9fPRDk/edit?safe=strict&safe=strict

Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση