Αρχική » ΑΡΙΣΤΕΙΑ » Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Πατρών στην Αριστεία

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Πατρών στην Αριστεία

Fun in Numbers (FinN): Παιχνίδια εν τη ενώσει, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

(Διάρκεια: 13:42’). http://excellence.minedu.gov.gr/listing/84-funinnumbers

Η νέα τάση της διασκέδασης στην ψηφιακή εποχή προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ παραδοσιακού και ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Το Fun in Numbers (FinN) είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης παιχνιδιών και διαδραστικών εφαρμογών που χρησιμοποιεί ασύρματους αισθητήρες και πετυχαίνει να συνδέσει την παράδοση με τη νέα αυτή τάση, τα κλασικά παιχνίδια με την τεχνολογία

Άγρια Μύρτιλλα : Ένα φρούτο που βοηθά τη μνήμη, Πανεπιστήμιο Πατρών.

(Διάρκεια: 10:48’). http://excellence.minedu.gov.gr/listing/96-myrtila

Τα μύρτιλλα είναι ένα είδος μούρων που εκτός από γευστικά, φαίνεται να είναι και πολύ ευεργετικά για την υγεία μας. Έρευνα του Παν. Πατρών αναδεικνύει την αξία τους για την αντιμετώπιση νόσων, όπως της νόσου Αλτσχάιμερ (ΝΑ), που προσβάλει μεγάλο ποσοστό του ηλικιωμένου πληθυσμού.

To έργο «Αριστεία στην Ανώτατη Εκπαίδευση» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση