Αρχική » 100 χρόνια μετά » Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού “100 χρόνια μετά…”

Ιστορικό

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού “100 χρόνια μετά…”

Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής αξιολόγησης του διαγωνισμού “100 χρόνια μετά…”

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής αξιολόγησης του διαγωνισμού “100 χρόνια μετά…”. Συγχαρητήρια στους διακριθέντες και σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού για το υψηλό επίπεδο των έργων τους.

Το σημαντικότερο στοιχείο της δράσης ήταν και παραμένει η συμμετοχή, η συνεργασία, η δημιουργικότητα “από τα κάτω”! Ακόμα η σχετική αυτορρύθμιση της κοινότητας σε συνδυασμό με την καθοριστική συνεργασία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και της ομάδας της i-create,  βοήθησε στον εντοπισμό κακών πρακτικών ώστε η i-create να είναι μια πλατφόρμα ασφαλής για τη μαθητική δημιουργία και έκφραση.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να δούμε αν αναδεικνύεται από τον τρόπο που έγιναν οι ψηφοφορίες είναι, κατά πόσο οι συμμετέχοντες έδειξαν διάθεση να αναγνωρίσουν την καλή δουλειά των άλλων ομάδων και όχι μόνο να επιδιώξουν τη “νίκη” της δικής τους ομάδας. Αν ισχύει αυτό, θα είναι ένα απο τα θετικά αποτελέσματα όλης της δράσης γιατί ενισχύει την κουλτούρα του μοιράσματος, της συνδημιουργίας αλλα και της γενναιοδωρίας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση