Σύνδεσμοι

Διαχείριση

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το Εκκρεμές του Φουκώ. Είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-14.00, εκτός από τις επίσημες αργίες.

Το 7 Γυμνάσιο Πάτρας με το πολιτιστικό πρόγραμμα << Κολάζ, ντεκουπάζ, καλλιτεχνικές δημιουργίες με ανακυκλωμένα υλικά >> συμμετέχει στις  εκδηλώσεις του «Δικτύου Γυμνασίων Επιστήμες και Αθλητισμός με κέντρο το ΜΕΤ» στο πλαίσιο του Εορτασμού της Γαλλοφωνίας την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στις 11.00,  σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας.

Οι μαθητές του προγράμματος ετοιμάζουν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό κολάζ με θέμα τον αθλητισμό ξετυλίγοντας τη δημιουργική τους διάθεση και το ταλέντο τους. Στην προσπάθειά τους αυτή βοηθούν και τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου μας, τα οποία αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία με φαντασία και πολλές ιδέες.

Κάποια από τα έργα τους παρουσιάζονται εδώ ενώ η τελική επιλογή θα γίνει λίγες  μέρες  πριν την παρουσίαση της έκθεσης και έτσι όλοι μπορούν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους για λίγες μέρες ακόμα. Οι φωτογραφίες φαίνονται σε μεγαλύτερο μέγεθος στο   Blue Tempera.

One thought on "ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ"

  1. Πολύ ωραία ιδέα να υπάρχουν οι αθλητές σε κάποιο τοπίο της Ελλάδας και όχι στο φυσικό τους χώρο όπου αθλούνται. Αυτό δίνει μια πιο εικαστική προσέγγιση στο θέμα, προσθέτοντας στα κολάζ υπέροχα χρώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση