Η τάξη μου

Εκπαιδευτικό ιστολόγιο

ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Αυτο είναι το άρθρο που έγραψε και δημοσίευσε ο χρήστης που προστέθηκε στο ιστολόγιο ως συντάκτης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ekloges

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών της Π.Ε.Ξάνθης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα συμμετέχουν στις παραπάνω εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες και θα απουσιάσουν από το σχολείο.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Ξάνθης, στην προσπάθεια του να βρει νέους τρόπους επικοινωνίας προχώρησε στη δημιούργια ομάδας στο Facebook με τίτλο «Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Ξάνθης».

Παρακαλούμε όλους τους γονείς να κάνουν αίτηση συμμετοχής στην ομάδα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πάνω σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο χώρο του Σχολείου. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να προσέλθουν.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονένων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Ξάνθης

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΑΘΗΝΑ

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου οι μαθητές της ΣΤ΄  τάξης επισκέφτηκαν το ερευνητικό κέντρο ¨Αθηνά¨. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος :¨Από την ανασκαφή στην ψηφιοποίηση¨.

 Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της ερευνητικής διαδικασίας: ανασκαφή και αρχαιολογική έρευνα, αρχαιομετρία, ψηφιακή καταγραφή και 3Δ ψηφιοποίηση και εφαρμογές. Είδαν από κοντά όλο τον επιστημονικό εξοπλισμό (μηχανήματα, όργανα, υπολογιστές, εκτυπωτή 3Δ) και ενημερώθηκαν  από τους ειδικούς επιστήμονες των εργαστηρίων για τον τρόπο λειτουργίας του αλλά την εφαρμογή του στην έρευνα. Το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν μεγάλο όπως και η προθυμία των ειδικών να λύσουν κάθε απορία τους.

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης τ

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

studentsinternenedict

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 τα τμήματα Ε1, Ε2, Δ1, Δ2 και Δ3 παρακολούθησαν στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ενημερωτική συζήτηση με θέμα την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο με ομιλητές  Αξιωματικούς της Δίωξης  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης  και την παρακολούθησαν οι μαθητές των Δ΄Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων του 2ου  9ου και 18ου Σχολείου Ξάνθης.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αγαπητοί γονείς,

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 14/11/2018 και ώρα 18:00 στην «Ομιλία με θέμα Ασφάλεια του Διαδικτύου (Κίνδυνοι – Τρόποι αντιμετώπισης – χρήση κοινωνικών δικτύων από τους μαθητές).» στη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, με ομιλήτρια την κα Διονυσίου Παρασκευή ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ξάνθης «Η Έκφραση».

Με εκτίμηση

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες,

Σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου:

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Προσέλευση όλων των μαθητών στις 9:30 π.μ.

Γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου από τους μαθητές της Δ’ τάξης.

Λήξη γιορτής περίπου στις 11:00 π.μ.. Αποχώρηση των μαθητών.

Αναχώρηση του σημαιοφόρου και των παραστατών από τον χώρο το

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες,

Σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του σχολείου μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου:

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

  • Προσέλευση των μαθητών στις 9:15 π.μ.
  • Γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου από τους μαθητές της Ε’ τάξης.
  • Λήξη γιορτής περίπου στις 10:30 π.μ. – Αποχώρηση των μαθητών.
  • Το Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου δεν θα λειτουργήσει.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

          Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13.20, μετά την αποχώρηση των μαθητών και τη λήξη του πρωινού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωσή σας για την πρόοδο των μαθητών/τριών όλων των τάξεων και θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου, του Α’ τριμήνου 2019-2020, των τάξεων: Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων