Οδηγίες σύνδεσης στο webex meetings

Παρακαλούνται οι μαθητές να βάζουν σωστά τα στοιχεία τους κατά την είσοδο στην εφαρμογή webex.

  1. Είσοδος από σταθερό υπολογιστή ή laptop

Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή webex  meetings  ελέγξτε στις ρυθμίσεις ότι έχετε βάλει το e-mail του σχολικού δικτύου (πχ. a101101@sch.gr)  και το ονοματεπώνυμο του μαθητή σωστά. Αν μπείτε με φυλλομετρητή (browser) κατά την είσοδο δηλώστε σωστά το ονοματεπώνυμό σας και συμπληρώστε το e-mail του σχολικού δικτύου κι όχι άλλο.

  1. Είσοδος από κινητό ή tablet

Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή webex  meetings   πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής webex  meetings, επιλέξτε join meeting κι εκεί δηλώστε σωστά το ονοματεπώνυμό σας και συμπληρώστε το e-mail του σχολικού δικτύου (πχ. a101101@sch.gr). Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Αν μπείτε με φυλλομετρητή (browser) κατά την είσοδο δηλώστε σωστά το ονοματεπώνυμό σας και συμπληρώστε το e-mail του σχολικού δικτύου κι όχι άλλο

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Β ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι μαθητές της Β Λυκείου μπορούν να βρούν υλικό εκμάθησης και  εργασίες για το μάθημα Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ στην e class του Λυκείου Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας. Για να δείτε τα διάφορα αρχεία εφόσον επιλέξετε το μάθημα, πατήστε αριστερά στα Έγγραφα.  Επίσης μπορείτε να δείτε ό,τι έχουν ανεβάσει και άλλοι καθηγητές του Λυκείου Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας.  Για να μπείτε πατήστε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Α ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι μαθητές της Α Λυκείου μπορούν να βρούν υλικό εκμάθησης και  εργασίες για το μάθημα Εφαρμογές Πληροφορικής στην e class του Λυκείου Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας. Για να δείτε τα διάφορα αρχεία εφόσον επιλέξετε το μάθημα, πατήστε αριστερά στα Έγγραφα. Επίσης μπορείτε να δείτε ό,τι έχουν ανεβάσει και άλλοι καθηγητές του Λυκείου Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας.  Για να μπείτε πατήστε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Οι μαθητές της Α Γυμνασίου μπορούν να βρούν υλικό εκμάθησης και μία εργασία για το μάθημα πληροφορικής στην e class του Γυμνασίου Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας.  Για να δείτε τα διάφορα αρχεία εφόσον επιλέξετε το μάθημα, πατήστε αριστερά στα Έγγραφα.Επίσης μπορείτε να δείτε ό,τι έχουν ανεβάσει και άλλοι καθηγητές του Γυμνασίου Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας.  Για να μπείτε πατήστε εδώ.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός – Διδακτικά Βίντεο

  • Ενδιαφέρον μικρό βίντεο για αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.
  • Δείτε μετά το πέμπτο λεπτό ένα πολύ κατατοπιστικό  βίντεο για τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Για να το δείτε πατήστε εδώ.

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για να κατεβάσετε σχολικά βιβλία της Γ Λυκείου σε μορφή pdf, πατήστε εδώ.

Για λήψη του προγράμματος Διερμηνευτής της ΓΛΩΣΣΑΣ έκδοση 1.5.1 πατήστε εδώ.

Ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα με υλικό για το μάθημα «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» της Γ Λυκείου.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Hello world!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο