Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο τoυ Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες, μαθητές-ριες και γονείς-κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σας εύχομαι μια χρονιά δημιουργική, συνεργατική και γόνιμη. Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή μας συνεργασία, να καλωσορίσω τους Δ/ντές-ριες & Εκπαιδευτικούς σε σχολικές μονάδες με τις οποίες δεν είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, να αποχαιρετίσω και να ευχηθώ καλή και δημιουργική συνέχεια σε αυτούς που θα συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους με νέους συντονιστές εκπαιδευτικού έργου.

Έχοντας καταθέσει το προηγούμενο διάστημα την εμπιστοσύνη και το σεβασμό στο ιδιαίτερο έργο των εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, θα ήθελα να επισημάνω τη διάθεσή μου για αμέριστη αρωγή κάθε υποστήριξης, την οποία θα κληθώ να προσφέρω στο ξεχωριστό και σημαντικό σας επάγγελμα. Για το λόγο αυτό παραμένω στη διάθεσή σας για προτάσεις και τη συνδιαμόρφωση και το σχεδιασμό ενεργειών και δράσεων με στόχο την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς όφελος της εκπαίδευσης των μαθητών μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα (Οκτώβριος-Νοέμβριος) θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και συνεργασίες με τους Συλλόγους Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων και τους/τις κ.κ. Δ/ντές-ριες για τις οποίες θα ενημερωθείτε σχετικά για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των συναντήσεων αυτών.

Ας ξεκινήσουμε τη νέα  αυτή χρονιά με στόχους υψηλότερους, με προσδοκίες καλύτερες, με διάθεση θετική, ώστε να αντιμετωπίσουμε όποιες δυσκολίες ή τυχόν προβλήματα προκύψουν, αλλά και να μοιραστούμε τη χαρά  του θαύματος που τελείται μέσα στην τάξη κατά την εκπαίδευση και την πρόοδο των μαθητών με τη συνέργεια όλων. Εύχομαι σε όλους σας δύναμη και υπομονή, ώστε να ανταποκριθείτε στο απαιτητικό έργο σας.

Ζητάω για μία ακόμη φορά τη συμβολή των κ.κ. Δ/ντών-ριών, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας και κλίμα αλληλοσεβασμού να διευκολύνουν το έργο τους, όποτε αυτοί το χρειαστούν και να υποστηρίξουν στο πλαίσιο της συνεργασίας το έργο αυτών των νέων δομών.

Παραμένω στη διάθεσή σας και προσδοκώ με ανυπομονησία να μοιραστείτε μαζί μου κάθε στιγμή από το μεράκι που καταθέτετε καθημερινά στην τάξη και στο σχολείο.

Υλοποίηση επιμορφωτικών ημερίδων

Αγαπητοί / Αγαπητές συνάδελφοι/ισσες, θα πραγματοποιηθούν τρεις [3] επιμορφωτικές δράσεις / ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς (διδάσκοντες / διδάσκουσες) ΠΕ70 όλων των σχολείων της Περιφέρειας ευθύνης μας, σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης της 32ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής κ. Στέλλιο Κρασσά, με θέματα: «α) Επιμόρφωση εκπαιδευτικών ΠΕ70 επί των νέων Προγραμμάτων Σπουδών του …

Περισσότερα

Πρόσκληση σε (δίωρες) παιδαγωγικές συναντήσεις

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου του σχολικού συμβούλου για το σχολικό έτος 2016-17, σας ενημερώνω ότι καλούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που διδάσκουν στην Α΄, Β΄, Γ ́, Δ ́, Ε ́ & Στ ́ τάξη σε δίωρες Παιδαγωγικές Συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Τάξη Γ ́ Ημερομηνία: …

Περισσότερα

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων