Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο της 31ης Περιφέρειας Δημ. Εκπαίδευσης Αττικής

 

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες, μαθητές-ριες και γονείς-κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σας εύχομαι μια χρονιά δημιουργική, συνεργατική και γόνιμη. Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή θητεία σε όλους/ες τους/τις Δ/ντές-ριες και να καλωσορίσω τους «νεοτοποτηθέντες» Δ/ντές-ριες & Εκπαιδευτικούς σε σχολικές μονάδες της 31ης Περιφ. του Σχολικού Συμβούλου.

Έχοντας καταθέσει το προηγούμενο διάστημα την εμπιστοσύνη και το σεβασμό στο ιδιαίτερο έργο των εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειάς μας, θα ήθελα να επισημάνω τη διάθεσή μου για αμέριστη αρωγή κάθε υποστήριξης, την οποία θα κληθώ να προσφέρω στο ξεχωριστό και σημαντικό σας επάγγελμα. Για το λόγο αυτό παραμένω στη διάθεσή σας για προτάσεις και τη συνδιαμόρφωση και το σχεδιασμό ενεργειών και δράσεων με στόχο την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς όφελος της εκπαίδευσης των μαθητών μας. Το χρονικό διάστημα 1-10 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και συνεργασίες με τους Συλλόγους Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων και τους/τις κ.κ. Δ/ντές-ριες για τις οποίες θα ενημερωθείτε σχετικά.

Ας ξεκινήσουμε τη νέα  αυτή χρονιά με στόχους υψηλότερους, με προσδοκίες καλύτερες, με διάθεση θετική, ώστε να αντιμετωπίσουμε όποιες δυσκολίες ή τυχόν προβλήματα προκύψουν, αλλά και να μοιραστούμε τη χαρά  του θαύματος που τελείται μέσα στην τάξη κατά την εκπαίδευση και την πρόοδο των μαθητών με τη συνέργεια όλων. Εύχομαι σε όλους σας δύναμη και υπομονή, ώστε να ανταποκριθείτε στο απαιτητικό έργο σας.

Ζητάω για μία ακόμη φορά τη συμβολή των κ.κ. Δ/ντών-ριών, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας και κλίμα αλληλοσεβασμού να διευκολύνουν το έργο τους όποτε αυτοί το χρειαστούν!

Παραμένω στη διάθεσή σας και προσδοκώ με ανυπομονησία να μοιραστείτε μαζί μου κάθε στιγμή από το μεράκι που καταθέτετε καθημερινά στην τάξη.

Υλοποίηση επιμορφωτικών ημερίδων

Αγαπητοί / Αγαπητές συνάδελφοι/ισσες, θα πραγματοποιηθούν τρεις [3] επιμορφωτικές δράσεις / ημερίδες για τους εκπαιδευτικούς (διδάσκοντες / διδάσκουσες) ΠΕ70 όλων των σχολείων της Περιφέρειας ευθύνης μας, σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης της 32ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής κ. Στέλλιο Κρασσά, με θέματα: «α) Επιμόρφωση εκπαιδευτικών ΠΕ70 επί των νέων Προγραμμάτων Σπουδών του …

Περισσότερα

Πρόσκληση σε (δίωρες) παιδαγωγικές συναντήσεις

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου του σχολικού συμβούλου για το σχολικό έτος 2016-17, σας ενημερώνω ότι καλούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που διδάσκουν στην Α΄, Β΄, Γ ́, Δ ́, Ε ́ & Στ ́ τάξη σε δίωρες Παιδαγωγικές Συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Τάξη Γ ́ Ημερομηνία: …

Περισσότερα

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων