ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η τελική γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί 14 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Σας περιμένουμε, μικροί-μεγάλοι, με χαρά και ανυπομονησία για να απολαύσετε την προσπάθεια των μαθητών του σχολείου μας. Να είστε όλοι εκεί.

Καλωσήρθατε!

Σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου! Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα μαθήματα, θα απολαύσετε εργασίες και κατασκευές των μαθητών αλλά και θα ανακαλύψετε εκπαιδευτικό υλικό ελεύθερο προς χρήση για μικρούς και μεγάλους.

Και καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα πώς θα μπορούσαμε να μην επηρεαστούμε από αυτά. Έτσι, έχουν ήδη αρχίσει οι ετοιμασίες για το 2ο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει το 5ο Δ.Σχ. Ασπροπύργου στις 13 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, ημερολόγια, βιβλιοδείκτες και άλλα πολλά θα είναι σε λίγες μέρες στη διάθεσή σας για να τα αγοράσετε. Όλα χειροποίητα φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι από τους μικρούς μας μαθητές.

christmas-wallpapers-light-artist-trees-unknown-lovely-desktop-wallpaper-images