Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου

2019

Στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 8 μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου διακρίθηκαν:

1ο βραβείο αριστείας: Καπεντζώνη Παναγιώτα, Α΄ τάξη

2ο βραβείο αριστείας: Βουλγαρίδης Γιάννης, Α΄ τάξη, Σταυρόπουλος Γιώργος, Β΄ τάξη

3ο βραβείο αριστείας: Μανώλης Γιώργος, Α΄ τάξη, Σταματίου Χρήστος, Α΄ τάξη

Εύφημος μνεία: Θεοδοσοπούλου Χρίσβα, Α΄ τάξη, Σκούρας Ηλίας, Β΄ τάξη, Καραΐσκος Θωμάς, Γ΄ τάξη

Και φέτος το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου είχε τους περισσότερους διακριθέντες μαθητές από οποιοδήποτε άλλο Γυμνάσιο του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο  3ο_proteusantesdiag_gymn_2019.

Επιπλέον, στον αντίστοιχο 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών βραβεύονται οι μαθητές:

10ο βραβείο: Βουλγαρίδης Γιάννης, Α΄ τάξη και 14ο βραβείο, Καπεντζώνη Παναγιώτα, Α΄ τάξη

Έπαινος, Λώλου Κυριακή, Α΄τάξη, Αλεξόπουλος Στέφανος, Β΄ τάξη,  Καρασμαΐλη Γεωργία, Β΄ τάξη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο TELIKO_GYΜΝASIO.

Και μια φωτογραφία από την απονομή βραβείων και επαίνων για το διαγωνισμό της ΕΕΦ στην Πάτρα, το Σεπτέμβριο του 2019.

2018

Στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 7 μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου διακρίθηκαν. Την Τετάρτη 30/5/2018 οι 7 διακριθέντες μαθητές παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον Διευθυντή κ. Χρήστο Ιωάννου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου. Συγκεκριμένα:

3ο βραβείο κέρδισαν οι μαθητές Πολιτόπουλος Γεώργιος και Καρασμαΐλη Γεωργία της Α΄ τάξης, Βασιλοπούλου Αργυρώ και Κυρίτση Σπυριδούλα της Β΄ τάξης και Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα της Γ΄ τάξης.

Εύφημο μνεία κέρδισαν οι μαθητές Σταυρόπουλος Γεώργιος της Α΄ τάξης και Πολιτόπουλος Ευάγγελος της Γ΄ τάξης.

Το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου είχε τους περισσότερους διακριθέντες μαθητές από οποιοδήποτε άλλο Γυμνάσιο του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο proteusantes_3gymnafpakt_diag_gymn_2018.

2017

Εξαιρετικά καλά αποτελέσματα πέτυχαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου στους φετινούς διαγωνισμούς Φυσικής, και ιδιαίτερα τα παιδιά της Α΄ τάξης!

Στο διαγωνισμό “Αριστοτέλης“, που διεξήχθηκε στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, διακρίθηκαν 8 μαθητές της Α΄ τάξης, 1 της Β΄ και 3 της Γ΄τάξης !!!

Μπράβο παιδιά της Α΄τάξηςΣπυριδούλα, Άγγελε, Ελένη και Δημήτρη για το 2ο βραβείο, Χρήστο, Θοδωρή και Φώτη για το 3ο βραβείο και Αργυρώ για την εύφημο μνεία.

Μπράβο Κώστα της Β΄ τάξης για το 2ο βραβείο.

Μπράβο από τη Γ΄ τάξη: Ξενοφώντα για το 2ο βραβείο, Σωτηρία και Χριστόφορε για την εύφημο μνεία.

Διπλά συγχαρητήρια αξίζουν η Αργυρώ της Α΄ τάξης και ο Ξενοφώντας της Γ΄ τάξης, οι οποίοι διακρίθηκαν και στο διαγωνισμό της Ε.Ε.Φ., παίρνοντας και οι δύο έπαινο.

Τα αποτελέσματα proteusantes_diag_gymnasiou_2017 3 Γυμν Ναυπακτου, Αντίγραφο_του_A_GYM_2017 και Αντίγραφο_του_G_GYM_201714.

Σε μια σύντομη και σεμνή τελετή την Τρίτη 30/5/17, ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου κ. Χρήστος Ιωάννου παρέδωσε τα βραβεία στους 12 διακριθέντες μαθητές του σχολείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους γονείς τους.

βράβευση

2016

Και στη φετινή χρονιά είχαμε διακρίσεις, λίγες και καλές:

Στο διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ο Παναγιώτης Καπεντζώνης  και ο Νικόλαος – Θεοφάνης Δρίβας στη Γ΄ τάξη κατέλαβαν την 36η και 46η θέση, αντίστοιχα και παίρνουν βραβείο, ενώ ο Γιάννης Καπεντζώνης κατέλαβε την 84η θέση και παίρνει έπαινο. Η Εβελίνα Τασάκου στην Α΄τάξη κατέλαβε την 106η θέση και παίρνει έπαινο.

Στο διαγωνισμό “Αριστοτέλης”, ο Παναγιώτης Καπεντζώνης
στη Γ΄ τάξη κατέλαβε την 18η θέση και ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος στην Α΄ τάξη κατέλαβε την 26η θέση και παίρνουν 2ο βραβείο αριστείας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Δείτε τα αποτελέσματα Γ_ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ_2016-1 και A_ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ_2016, αλλά και proteusantes_gymn_2016.

2015

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2015  από τα οποία φαίνεται ότι τα παιδιά του σχολείου μας πέτυχαν για δεύτερη συνεχή χρονιά σημαντικές διακρίσεις.

Φέτος ο Νίκος Καπεντζώνης, της Γ΄ τάξης,  κατέλαβε την 1η θέση!!! Για άλλη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια, Νίκο!!!

Συγχαρητήρια και στα άλλα παιδιά που διακρίθηκαν:

  • Από τη Γ΄ τάξη, η Λαμπρινή Βασιλοπούλου (άλλη μια διάκριση για τη Λαμπρινή μετά τον έπαινο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας) και ο Θανάσης Κυριαζής
  • Από τη Β΄ τάξη ο Παναγιώτης Καπεντζώνης
  • Από την Α΄ τάξη η Σωτηρία Καπεντζώνη, η Βίκη Αποστολοπούλου και ο Αλέξης Δούρος

Πάρα πολλά παιδιά ζήτησαν να πάρουν μέρος στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επιλέξαμε όμως να διαγωνιστούν 14 παιδιά από κάθε τάξη.

Από την Α΄ τάξη εκτός από τη Σωτηρία, τη Βίκη και τον Αλέξη, η Κατερίνα, η Έλενα, η Παναγιώτα, ο Κωνσταντίνος, η Αγγελική, η Ζένια, η Κωνσταντίνα, ο Στέφανος, η Μάγδα, η Ειρήνη και ο Φίλιππος.

Από τη Β΄ τάξη εκτός από τον Παναγιώτη, ο Χρήστος, ο Κωνσταντίνος, ο Νικόλαος – Θεοφάνης, η Μαρία, ο Νίκος, η Κατερίνα, ο Χριστόφορος, ο Γιάννης, η Μαρία, ο Αντώνης, ο Γιώργος, η Αφροδίτη και η Ολυμπία.

Από τη Γ΄ τάξη, εκτός από το Νίκο, τη Λαμπρινή και το Θανάση, ο Γιώργος, ο Αποστόλης, ο Χρίστος, ο Άγγελος, η Θεοδώρα, ο Γιώργος, ο Κωνσταντίνος, ο Βασίλης, ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος και η Βιολέτα.

Μπράβο και σε σας, παιδιά.

Δείτε τα αποτελέσματα στο proteusantes_gymn_2015.

2014

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2014  από τα οποία φαίνεται ότι τα παιδιά του σχολείου μας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, με καλύτερη αυτή του Νίκου Καπεντζώνη της Β΄ τάξης που κατατάχθηκε 4ος !!!  Νίκο, θερμά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά που επίσης διακρίθηκαν:

  • από τη Γ΄ τάξη η Άνθια Πράπα (άλλη μια διάκριση για την Άνθια μετά από την 3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας Γυμνασίου 2014)
  • από τη Β΄τάξη ο Λίνος Πράππας, ο Κωνσταντίνος Πράπας, ο Κωνσταντίνος Τσιακούμης, η Βιολέτα Φούντα, ο Νικόλας Αμπλάς
  • από την Α΄ τάξη ο Νικόλαος-Θεοφάνης Δρίβας

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή τη δύσκολη εξέταση, το Σπύρο, το Χάρη και τον Ηλία της Γ΄ τάξης, τη Λαμπρινή, το Δημήτρη, τον Αντώνη, την Άλκηστη, τη Δέσποινα, τη Μαίρη, τον Παναγιώτη, τη Θεοδώρα, τη Μαρία και τα αδέρφια Βασίλη, Κωνσταντίνο και Παναγιώτη της Β΄ τάξης, καθώς και το Γιάννη, το Χρήστο και τον Κωνσταντίνο της Α΄ τάξης.

Δείτε τα αποτελέσματα στο proteusantes_gymn_2014.

2013

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2013  από τα οποία φαίνεται ότι η Άνθια Πράπα της Β΄τάξης διακρίθηκε. Μπράβο, Άνθια!!!

Μπράβο και στον Κωνσταντίνο της Γ΄ τάξης που επίσης συμμετείχε.

Δείτε τα αποτελέσματα στο proteusantes_diag_gymn_2013.

Περισσότερα για το Διαγωνισμό στη διεύθυνση http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikis_gymnasiou.htm.

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *