Δημοσιευμένο στην κατηγορία Πολιτισμός

12ος διαγωνισμός φωτογραφίας του 1ου Λυκείου Λευκάδας

To 1ο Λύκειο της πόλης της Λευκάδας για μια ακόμη χρονιά διεξάγει διαγωνισμό φωτογραφίας για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού μας. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι η σχέση του ανθρώπου με τη θάλασσα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 1ο Λύκειο και, πιο συγκεκριμένα, στην Κα Τάνια Νικολαϊδου.

Νομίζουμε ότι το υγρό στοιχείο στο νησί μας μάς δίνει καθημερινά απλόχερα άπειρες εικόνες, οπότε οι μαθητές που θα συμμετέχουν έχουν μάλλον εύκολη (ή ίσως και δύσκολη, όπως το δει κανείς) δουλειά! Καλή επιτυχία στα παιδιά!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Γενικά νέα

Προσοχή η Covid19 είναι ακόμη εδώ!

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν και αυτόν τον μήνα οι κάτοικοι της Λευκάδας, καθώς τα κρούσματα της Covid-19 στην πόλη αλλά και ολόκληρο το νησί μας καλά κρατούν. Έχουμε όλοι κουραστεί μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αλλά δυστυχώς τα δύσκολα δεν έχουν περάσει ακόμη. Υπομονή και πάνω από όλα προσοχή!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Γενικά νέα

Το νέο μας blog είναι εδώ!

Το νέο μας blog είναι επιτέλους εδώ! Ελπίζουμε να σας κρατήσουμε ωραία συντροφιά με ιδέες και προτάσεις αλλά και γόνιμους  – πιστεύουμε – προβληματισμούς! Καλή μας αρχή…

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων