Βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα «Το “όνειρο” στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών: Αξιοποιώ τα αποθέματά μου, επανασυνδέομαι με το όραμά μου»

Βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα

 «Το “όνειρο” στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών: Αξιοποιώ τα αποθέματά μου, επανασυνδέομαι με το όραμά μου»

 Επιμένω σ’ έναν άλλο κόσμο.

Τον έχω τόσο ονειρευτεί, 

τόσο πολύ έχω σεργιανήσει μέσα του 

που πια, 

είναι αδύνατο να μην υπάρχει…

 

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Παλλάς Αθηνά » οργανώνει σεμινάριο συνολικής διάρκειας 18 ωρών (2 τετράωρων και 2 πεντάωρων συναντήσεων) με τίτλο «Το “όνειρο” στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών: Αξιοποιώ τα αποθέματά μου, επανασυνδέομαι με το όραμά μου». Στη διάρκειά του θα αναβιωθούν εκείνες οι εκπαιδευτικές  εμπειρίες που θα  επιτρέψουν στους συμμετέχοντες να επανασυνδεθουν με το όραμά τους αναφορικά με το τι εκπαιδευτικοί θέλουν να είναι και σε τι σχολείο ονειρεύονται να λειτουργούν. Προσκαλούνται να συνδεθουν, να μοιραστούν και να συνδημιουργήσουν τους χάρτες δράσης τους. Προσκαλούνται να σχεδιάσουν μαζί με τις συντονίστριες τον τρόπο με τον οποίο θα φέρουν στην καθημερινότητα της τάξης εκείνον τον κόσμο που ξέρουν ότι υπάρχει.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Παλλάς Αθηνά» (Βασιλίσσης Σοφίας 82, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, 1ος όροφος, στάση ΜΕΤΡΟ Μέγαρο Μουσικής,| 210 3800038, kppallas@gmail.com). Συντονίστριες θα είναι τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Λύκαρη Μαρουσώ, ψυχολόγος και Τσαγκαλάκη Μαρινάση, νηπιαγωγός, με τη συνεργασία της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας. Οι συναντήσεις θα γίνουν: Τετάρτη 29|03|2017 – 15:30-19:30, Σάββατο 01|04|2017 – 10:00-15:00, Τετάρτη 05|04|2017 – 15:30-19:30 και Σάββατο 08|04|2017 – 10:00-15:00.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20. Η συμμετοχή σε όλες τις συναντήσεις είναι απαραίτητη και με την με ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι εκπαιδευτικοί θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 23-3-2017 ηλεκτρονικά στο: agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr

 

Δείτε την εγκύκλιο -> ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Β

Αίτηση Συμμετοχής -> ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΠ ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ 2017

 

Ακριβές αντίγραφο  Αθήνα   7/3/ 2017

Η Προϊσταμένη του  τμήματος   

         Εκπαιδευτικών  θεμάτων

Κωνσταντίνα Πέππα

Δρ. Θεολογίας ΠΕ01                              

                                                  Η Διευθύντρια

                       της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄  Αθήνας

                                           Τ.Σ.Υ.

                                                    Ιωάννα  Κων. Ψίνα, M. Ed.

                                                      Aγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06

Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Εξαρτήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.