Επικαιροποίηση ιστοσελίδας Αγωγής Υγείας ΔΔΕ Α΄ Αθήνας με αφορμή τον covid-19

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄ Αθήνας επικαιροποιείται.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα δημιουργήθηκε η ενότητα Σύγχρονες τάσεις-Εξελίξεις όπου υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τον covid-19 από επίσημες πηγές όπως είναι το Υπουργείο Υγείας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Επίσης δίνονται σύνδεσμοι για υλικό από εξειδικευμένους φορείς όπως το Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, καλές πρακτικές από Κέντρα Πρόληψης κ.α. για την υποστήριξη της σχολικής κοινότητας (μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς  και γονείς) στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Την επιμέλεια της ιστοσελίδας έχει ο Αλέξιος Κόγιας, εκπαιδευτικός πληροφορικής του 10ου ΕΠΑΛ Αθήνας και την επιμέλεια του υλικού η Μαρία Χιόνη, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της ΔΔΕ Α΄ Αθήνας.

 

Ακριβές αντίγραφο

  Αθήνα   6 / 5/ 2020

Η Προϊσταμένη του      τμήματος  

         ΕΑ΄ Διοικητικού

Αγγουροδήμου    Μαρία                          

Η Διευθύντρια

της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄  Αθήνας

Τ.Σ.Υ.

Ιωάννα  Κων. Ψίνα, M. Ed.

Aγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας, Εκπαιδευτικό Υλικό, Παρουσίαση προγράμματος, Υλικό του Γραφείου Α.Υ.. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.