Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ψυχολογικής στήριξης για τις σχολικές κοινότητες του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

Σε συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας της Αγωγής Υγείας ΔΔΕ Α΄ Αθήνας με το Κέντρο Πρόληψης και Αγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αθηνά Πρόμαχος» του Δήμου Αθηναίων σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και με δεδομένο ότι αυτές μπορούν να συντελέσουν στην ανάπτυξη ψυχολογικών φορτίων που χρειάζονται υποστήριξη, προσφέρεται η δυνατότητα υπηρεσιών ψυχολογικής στήριξης για μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς. Η  επαφή  και επικοινωνία με τους ειδικούς του Κέντρου Πρόληψης  «Αθηνά-Πρόμαχος» θα γίνεται αρχικά τηλεφωνικά  ή με ηλεκτρονικό μήνυμα  και οι υπηρεσίες συμβουλευτικής θα παρέχονται, ως ορίζεται, μέσω Skype κατόπιν σχεδιασμού και κατάρτισης συγκεκριμένου ευέλικτου προγράμματος επικοινωνίας που θα διευκολύνει τους ωφελούμενους: εκπαιδευτικούς, γονείς και  μαθητές/τριες από κάθε σχολείο στην  κοινότητα της δικαιοδοσίας του.

Τρόποι επικοινωνίας με το Κέντρο Πρόληψης 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων «Αθηνά Πρόμαχος»: τηλ 210-9270096, e-mail: athinapromahos2@gmail.com και επίσης με μήνυμα στο  Skype : ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 2ο Διαμέρισμα.

 Δείτε εδω το έγγραφο –>     ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑΒ

Ακριβές αντίγραφο

  Αθήνα   7/ 4 / 2020

Η Προϊσταμένη του τμήματος  

    ΕΑ΄ Διοικητικού

 Αγγουροδήμου    Μαρία                          

                                                  Η Διευθύντρια

                                          της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄ Αθήνας

                                           Τ.Σ.Υ.

                                                    Ιωάννα  Κων. Ψίνα, M. Ed.

                                                      Aγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας, Εξαρτήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.