Ζητείται υλικό για τις έμφυλες ταυτότητες

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Πολύχρωμο Σχολείο θα υλοποιήσει διήμερο σεμινάριο ευαισθητοποίησης σχετικά με ζητήματα έμφυλων ταυτοτήτων στις 9 και 10 Μαρτίου 2018. Στον σχεδιασμό του διημέρου προβλέπεται και έκθεση με υλικό που αφορά στο αντικείμενο (αφίσες, φυλλάδια κλπ) και  έχει παραχθεί από τις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Α΄ Αθήνας στο πλαίσιο προγραμμάτων, μαθημάτων ή άλλων δράσεων σχετικών με το θέμα. Παρακαλούνται όσες σχολικές μονάδες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με υλικό να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο agygeias@dide-a-ath.att.sch.gr και να το αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή  2/3/2018.

Δείτε εδω το έγγραφο –> yliko sxoleia 20172018Β

Ακριβές αντίγραφο

Αθήνα   22/2/ 2018

Η Προϊσταμένη του τμήματος  

Εκπαιδευτικών  θεμάτων

  Χαρατσή Χρύσα ΠΕ08  

                                                  Η Διευθύντρια

                                          της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Α΄  Αθήνας

                                           Τ.Σ.Υ.

                                                    Ιωάννα  Κων. Ψίνα, M. Ed.

                                                      Aγγλικής Φιλολογίας ΠΕ06

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Αγωγή Υγείας, Σεξουαλική Αγωγή. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.