Οι ειδικοί συμβουλεύουν…

<< Όποιος τολμάει να διδάξει δεν πρέπει ποτέ να πάψει να

μαθαίνει >>

John Cotton Dana

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 η σχολική σύμβουλος κυρία Μαρία Σαλαγιάννη παρουσίασε το πρόγραμμα που πραγματοποιείται στο σχολείο μας << ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ >> στους γονείς . Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις και έλυσε τις απορίες τους που δημιουργήθηκαν .

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 η κοινωνική λειτουργός Χαρά Πετρέλλη και η ειδική παιδαγωγός – νηπιαγωγός Βέρα Χατζηεμμανουήλ από το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Παλλήνης σε ένα βιωματικό εργαστήρι << Για κάθε παιδί κάθε μέρα είναι ξεχωριστή >> ( που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας )  συζήτησαν με τους γονείς των παιδιών μας θέματα ( σε γενική βάση ) σχετικά με την τυπική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας και την έγκαιρη αντιμετώπιση τυχόν αποκλίσεων .  Το εργαστήρι είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με τους γονείς να δηλώνουν : << ευχαριστούμε , και  θέλουμε να επαναλαμβάνεται  κάθε σχολική χρονιά αυτή η διεξοδική ενημέρωση … >>

Την Τετάρτη , 13 Νοεμβρίου 2013 η κοινωνική λειτουργός Χαρά Πετρέλλη , η εργοθεραπεύτρια  Αργυρώ Σαμπατζή και η λογοθεραπεύτρια  Ιωάννα Αρβανιτόγιαννη από το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Παλλήνης παρουσίασαν το θέμα : << ψυχοκινητική και γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας >> στους γονείς των παιδιών μας . Η παρουσίαση σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς οι γονείς διατύπωσαν τα ερωτήματά τους και ακολούθησε εποικοδομιτική συζήτηση . Ευχαριστούμε για τη συνεργασία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *