»

Δεκ 05

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Καλωσήρθατε

Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας.
Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να υπάρξει ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας των μελών της σχολικής μας κοινότητας μετά το πέρας των μαθημάτων.
Σιγά σιγά θα αναρτήσουμε υλικό, ελπίζοντας  μ’ αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης που προσφέρουμε στα παιδιά μας.
Ήδη από το 2008 διατηρούμε ενεργή ιστοσελίδα γεμάτη πλούσιο υλικό, συνεχώς ενημερωμένη, η οποία διακρίθηκε στον 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό σχολικών ιστοσελίδων 2010, παίρνοντας έπαινο, αφού κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 1137 Γυμνάσια που αξιολογήθηκαν.
Περιμένουμε τα σχόλιά σας για να «ζωντανέψει» αυτός ο χώρος.

Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας.Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να υπάρξει ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας των μελών της σχολικής μας κοινότητας μετά το πέρας των μαθημάτων.Σιγά σιγά θα αναρτήσουμε υλικό, ελπίζοντας  μ’ αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης που προσφέρουμε στα παιδιά μας.Ήδη από το 2008 διατηρούμε ενεργή ιστοσελίδα γεμάτη πλούσιο υλικό, συνεχώς ενημερωμένη, η οποία διακρίθηκε στον 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό σχολικών ιστοσελίδων 2010, παίρνοντας έπαινο, αφού κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 1137 Γυμνάσια που αξιολογήθηκαν.Περιμένουμε τα σχόλιά σας για να «ζωντανέψει» αυτός ο χώρος.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/9gympeir/posts/86

Αφήστε μια απάντηση

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων