9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ιαν 201819

Την  Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 προγραμματοποιήθηκε   επίσκεψη στο χώρο του σχολείου της Ομάδας Υγείας του ΠΕΔΥ Μ.Υ. Θηβών, κα Τρικαλίτη Βασιλική (οδοντίατρος ), κα Αρβανίτη Αθηνά(Επισκέπτρια Υγείας), κα Λαζάρου Σοφία (Επισκέπτρια Υγείας) και η κα Πέππα Χριστίνα (μαία) με σκοπό την κλινική οδοντιατρική εξέταση των μαθητών,  την καταγραφή τυχόν ευρημάτων και έλεγχο των βιβλιαρίων υγείας παιδιών για τυχόν ελλείψεις στα εμβόλιά τους.

Έγινε ενημέρωση των μαθητών για τη διαδικασία της οδοντιατρικής εξέτασης και παρουσίαση οδηγιών οδοντιατρικής πρόληψης και στοματικής υγείας με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία τους.  Ακολούθως, η οδοντίατρος  πραγματοποίησε απλή οδοντιατρική επισκόπηση της στοματικής κοιλότητας του κάθε μαθητή με γλωσσοπίεστρο μια χρήσης. Στους μαθητές  επισημάνθηκαν τα ευρήματα της εξέτασης (σφραγίσματα ή ορθοδοντική εξέταση) προς ενημέρωση των γονέων τους. Τέλος, στους μαθητές προσφέρθηκαν δώρα, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτες.

 

 

 

 

 

 

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων