9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι…

«ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Απρ 201711

Οι μικροί μαθητές του σχολείου μας στα πλαίσια του προγράμματος “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ & ΔΡΩ” και προκειμένου να κατανοηθούν οι έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, συνέχισαν την ενασχόλησή τους με το βιβλίο «Το Δέντρο που Έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν, το οποίο αρχικά εικονογράφησαν σε χαρτί του μέτρου και σε δεύτερο χρόνο με τη σημαντική βοήθεια και καθοδήγηση του εικαστικού του σχολείου μας, αποτύπωσαν την ιστορία του βιβλίου στο εσωτερικό του σχολείου, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ιδιαίτερη έμφαση στο μήνυμα, που μεταφέρεται, κάνοντάς το παράλληλα αντιληπτό από όλους!!!

1
3 4 5 6 7

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Σχολείου

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που φιλοδοξεί να γίνει ένας εναλλακτικός χώρος συνάντησης εκπαιδευτικών, μαθητών/μαθητριών και γονέων. Μέσω αυτού επιδιώκουμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς και υλικό από τις δράσεις μας ως σχολική κοινότητα. Επιλέξτε από το μενού επάνω την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Καλή πλοήγηση!

Κατερίνα Παπαδά

Γιορτάζουν Σήμερα…

European Radio Logo

Ο καιρός στην πόλη μας…

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Επισκέπτες

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων