MAKE A WISH.. και μύρισε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

20210114 114339

Αγαπημένα μου παιδιά,

νομίζω πως ήρθε η ώρα για λίγη δράση….

MAKE A WISH !!!! Ελληνικά : ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ!!!

Τι λένε οι υπεύθυνοι:

«Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια…»

Είκοσι δύο  χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα που αφορά σε ένα χάρτινο Αστέρι το οποίο διατίθεται με τη συμβολική δωρεά των 2 Ευρώ.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Αγαπημένα μας ζουζούνια,

Φέτος, με κάθε Αστέρι της Ευχής μπορείτε να στείλετε τις δικές σας ευχές στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και να τους δώσετε δύναμη να συνεχίσουν τον δύσκολο δρόμο από την ασθένεια στη θεραπεία.

Make-A-Wish Ελλάδος

Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και… ΕΥΧΕΣ!», το Αστέρι της Ευχής  μας καλεί  να αποκτήσουμε  το δικό μας  χάρτινο αστέρι, με μία δωρεά των 2€ συνεισφέροντας στην εκπλήρωση ευχών.

Το πιο σημαντικό είναι ότι φέτος έχουμε την ευκαιρία να «επικοινωνήσουμε» με τα παιδιά ευχής και να τους γράψουμε μηνύματα αγάπης και ελπίδας σε μία αποσπώμενη καρδιά. Οι καρδιές θα σταλούν πίσω στα παιδιά ευχής μέσω του Οργανισμού, σε ένα δείγμα συμπαράστασης και αγάπης. 

Αγαπητοί γονείς,

Εδώ και πέντε  χρόνια, πριν τα Χριστούγεννα, μαζί με τα υπόλοιπα δέντρα στολίζουμε και το δέντρο των ευχών, το δέντρο του Make A Wish!!! ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ!! Ακόμη και πέρσι τα καταφέραμε  και 300 σχεδόν  αστεράκια με ευχές στόλισαν το  δέντρο μας , με ευχές των μαθητών μας , προσφέροντας 2 ευρώ και συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση της   ευχής  ενός παιδιού με ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Αγαπημένα μας ζουζούνια,

Έχω ήδη παραλάβει 150  αστέρια και από σήμερα  Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας αστέρι και να γράψετε την ευχούλα σας… Θα το κρεμάσετε στο δεντράκι μας και μετά τις γιορτές θα το πάρετε σπίτι σας για να θυμάστε την ευχούλα σας… Θα σας το δίνουν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης… πριν το μάθημα και στο διάλειμμα…

Φέτος, στόχος  είναι πάλι τα 300 αστέρια !  Είμαστε πολλοί … και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δείξουμε μεγαλύτερη αγάπη. !!!

Τι λέτε; θα τα καταφέρουμε; Οι εποχές είναι δύσκολες …αλλά έχουμε πολλή αγάπη μέσα μας…

Περιμένω… Μην μας απογοητεύσετε… Εκεί έξω υπάρχουν παιδιά που μας έχουν ανάγκη!!!

Η καρδιά μας στέλνει τα μηνύματα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Κάντε μια ευχή και ζωγραφίστε την καρδούλα που θα πάρετε!!!

Μια γεύση από τα παλιά!!!

20211125 081439 1 20211125 080847 20211125 08142020210124 23143620211125 080859 1  ακόμη και στην περίοδο της καραντίνας εμείς ευχόμαστε…

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΙΣΩΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!!! 

Με αγάπη!

Η Δ/ντρια