ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

Ολοκληρώθηκε  η σχολική χρονιά 2019-2020, σίγουρα πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, με λιγότερες ημέρες μαθημάτων, περισσότερη ξεκούραση αλλά και ανησυχία , φόβο, στενοχώρια  λόγω της πανδημίας του covid-19.

Στις 11 Μαρτίου τα σχολεία ξαφνικά έκλεισαν… Όλοι στερηθήκαμε τη σχολική καθημερινότητα που ίσως κάποιες φορές   φαινόταν κουραστική.. Αυτή τη χρονιά όμως τη νοσταλγήσαμε…

Μείνατε  αρκετό διάστημα στα σπίτια σας μακριά από το σχολείο και τους φίλους σας…

Τηρήσαμε   μέτρα υγιεινής για   να προστατεύσουμε   τον εαυτό μας   και τους αγαπημένους μας.

 Αγαπητά μας παιδιά,

για αρκετό διάστημα έπρεπε να    παρακολουθείτε  τα μαθήματα που ετοίμαζαν οι δάσκαλοί σας στις ηλεκτρονικές τάξεις του πανελληνίου σχολικού δικτύου  με τη βοήθεια των γονιών σας. Η επικοινωνία μας γινόταν με τηλεφωνικές κλήσεις  και με ηλεκτρονικά μηνύματα. Μετά συναντηθήκαμε όλοι στις τηλεδιασκέψεις…

Την 1η Ιουνίου το σχολείο άνοιξε με ένα διαφορετικό τρόπο και ήρθατε ξανά στο σχολείο!! Όλοι χαρήκαμε που συναντηθήκαμε -τηρώντας αποστάσεις –  στη φιλόξενη αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου!

Ξέρουμε ότι σας έλειψαν οι φίλοι και οι συμμαθητές σας που έρχονταν διαφορετικές ημέρες. Σας καταλαβαίνουμε  και σας σκεφτόμαστε όλο αυτό το διάστημα.

Σκεφτόμαστε και εσάς αγαπητά μας παιδιά που έπρεπε να μείνετε σπίτι για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν ήρθατε στο σχολείο… Μας λείψατε…

Ο Ιούνιος πέρασε γρήγορα!! Τώρα το σχολείο  έκλεισε και ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές!!

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την καλή συνεργασία που είχαμε όλη αυτή την ιδιαίτερη σχολική χρονιά!

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!

Ευχόμαστε να  ξεκουραστείτε, να πάρετε δυνάμεις  και να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών!!

Καλή αντάμωση στις 7 Σεπτεμβρίου!!

Με εκτίμηση

Οι Εκπαιδευτικοί  και  η  Διευθύντρια του Σχολείου

 

Υποσημείωση

Οι  φωτογραφίες που πλαισιώνουν   το άρθρο είναι από την εκδήλωση που έγινε στις 6 Μαρτίου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών κατά του σχολικού εκφοβισμού!

 

                                                                                                                     

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός, αλλά μπορείτε να κάνετε trackbacks και pingbacks.