oops2

Στις 15 Οκτωβρίου 2014 δόθηκε στους μαθητές  της Β΄ τάξης το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας που απαιτούσε τη συμπλήρωσή του για τη συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Σήμερα, με άλλη εγκύκλιο, ανακαλείται το περιεχόμενο της προηγούμενης, ως εκ τούτου δεν υπάρχει ανάγκη συμπλήρωσης του ΑΔΥΜ για τους μαθητές της Β΄τάξης.

Λυπούμαστε που άθελά μας βάλαμε τις οικογένειες των μαθητών μας σε κόπο, ενδεχομένως και έξοδα, αλλά οι ενέργειές μας, ως υπηρεσιακή δομή της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, καθορίζονται πάντα ως προς την πιστή εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας. Στην προκείμενη περίπτωση δώσαμε άμεσα το έντυπο προς συμπλήρωση, προκειμένου να διευκολυνθούν οι γονείς, ώστε να το επιστρέψουν στον καθορισμένο χρόνο. Ατυχώς, η καθυστερημένη ανάκληση αυτής της εγκυκλίου πιθανότατα δημιούργησε αναστάτωση στις οικογένειες των μαθητών μας.

Τα ατομικά δελτία υγείας που έχουν παραληφθεί από τους δασκάλους της Β΄ τάξης θα επιστραφούν σε όσους γονείς το επιθυμούν και παρακαλούνται όσοι δεν τα έχουν προσκομίσει ακόμα να μην το κάνουν.