Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Παρασκευή  23 Μαρτίου 2018  και ώρα 8.30΄ π.μ. έως 10.00΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 25ης Μαρτίου από τις μαθήτριες και τους μαθητές των τριών τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της εκδήλωσης είναι οι: κα. Καρακίτσιου Αθηνά, κα. Κόρμπη Ιωάννα, κ. Βιτωράτος Ευστάθιος, οι Μουσικοί κα. Ασπρούκου Μαρία και κ. Βαλιάντζας Ιωάννης και ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Λαμπαούνας Αναστάσιος. Μετά τη λήξη της γιορτής οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά.

Το  Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

 

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018:

Δοξολογία:

Στη δοξολογία της 25ης Μαρτίου 2018  θα προσέλθουν ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.15, με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός  κα. Ιωάννα Κόρμπη.

Παρέλαση:

Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας στις 10.45. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί: ο  κ. Τάσος Λαμπαούνας και η  κα. Μπάτζου Αλεξάνδρα.

 

Λήξη παρέλασης:

Η παραλαβή των μαθητών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου). Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την αποχώρηση των παιδιών τους.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

 

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.15, με την ευκαιρία της λήξης του Β΄ τριμήνου,  θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για τα τμήματα των Γ΄, Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ τάξεων και θα γίνει ενημέρωση για τα τμήματα των Α΄ και Β΄ τάξεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω πραγματοποίησης Επιμορφωτικής Ημερίδας σύμφωνα με Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής (Αριθμ. Πρωτ.: Φ.15.1/2918/ 23-02-2018), την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 οι μαθητές και οι μαθήτριες  των τμημάτων της Πέμπτης (Ε΄) Τάξης δεν θα προσέλθουν στο σχολείο μας και δεν θα γίνουν μαθήματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για την υλοποίηση της δράσης: «Η τσάντα στο σχολείο» (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Αριθ. Πρωτ. Φ.7/219218/Δ1).

Η δράση αφορά την οργάνωση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου  των παιδιών, σύμφωνα με την οποία επιδιώκεται οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην ασχολούνται με την προετοιμασία των μαθημάτων κατά τη διάρκεια ενός τουλάχιστον Σαββατοκύριακου κάθε μήνα με σκοπό να υποστηριχθεί ο μειωμένος χρόνος δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών και η πολύπλευρη (συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοκινητική ) ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας.

Το Σχολείο μας εφαρμόζει την παραπάνω δράση για το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα ως μία ουσιαστική παρέμβαση, χωρίς να περιορίζεται στο επίπεδο της συμβολικής ενέργειας , δηλαδή τη σχολική τσάντα ως ‘φυσικό αντικείμενο’, η οποία δεν θα μένει στο Σχολείο, δεδομένης της χρήσης της και σε άλλες δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η υλοποίηση της δράσης δεν σημαίνει την εγκατάλειψη της μελέτης ή άλλων δημιουργικών εργασιών, τις οποίες οι μαθητές και μαθήτριες δύνανται να υλοποιούν κατ’ οίκον σε ατομική ή και ομαδική βάση, συνδυάζοντας ενίοτε τη διασκέδαση και το συνεργατικό πνεύμα με τη μάθηση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω πραγματοποίησης Επιμορφωτικής Ημερίδας σύμφωνα με την Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής, Φ.15.1/576/16.01.2018, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 οι μαθητές και οι μαθήτριες  των τμημάτων της Δευτέρα (Β΄) Τάξης δεν θα προσέλθουν στο σχολείο μας και δεν θα γίνουν μαθήματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω πραγματοποίησης Επιμορφωτικής Ημερίδας σύμφωνα με την Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής, Φ.15.1/369/11.01.2018, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 οι μαθητές και οι μαθήτριες  των τμημάτων της Τετάρτης (Δ΄) Τάξης δεν θα προσέλθουν στο σχολείο μας και δεν θα γίνουν μαθήματα.

Εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

  • Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10.00 π.μ.: Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μάγισσες Φρικαντέλα και Ζορζουέλα σιχαίνονται τα κάλαντα. Τι θα συμβεί όταν τα παιδιά επιχειρήσουν να τους τα ψάλλουν; Ελάτε να το μάθετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας από τις μαθήτριες και τους μαθητές των τμημάτων Β2 και Δ1.

 

  • Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10.00 π.μ.: Οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος Β1 σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη θεατρική τους παράσταση: «Η μπουγάδα του Άι Βασίλη».

 

  • Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10.00 π.μ.: Η Πρώτη τάξη του Σχολείου μας ( τμήματα Α1, Α2, Α3) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τα δύο θεατρικά τους έργα: «Ο Τσαγκάρης και τα καλικαντζαράκια» και «Το πνεύμα των Χριστουγέννων».

 

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και το προσωπικό του Σχολείου μας εύχονται σε όλες και όλους σας Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13.15, με την ευκαιρία της λήξης του Α΄ τριμήνου,  θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για τα τμήματα των Γ΄, Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ τάξεων.

Εκκλησιασμός

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός για όλες τις τάξεις του Σχολείου κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω πραγματοποίησης Επιμορφωτικής Ημερίδας σύμφωνα με την Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής, Φ.15.1/18491/23-11-2017, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές και οι μαθήτριες  των τμημάτων της Πρώτης (Α΄) Τάξης δεν θα προσέλθουν στο σχολείο μας και δεν θα γίνουν μαθήματα.

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων