Γιορτή για την Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή για την   Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την Εθνική Αντίσταση θα γίνει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 08.15 π.μ.  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τα τρία τμήματα της Δ΄ τάξης.

Έκτακτη Ανακοίνωση

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά σήμερα 17-11-2017 όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Παρασκευή 17/11/2017 και ώρα 10.30΄ π.μ. έως 11.30΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί  η γιορτή για την   Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την Εθνική Αντίσταση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τα τρία τμήματα της Δ΄ τάξης.

Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα και με τη λήξη της γιορτής οι γονείς/κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 δεν θα γίνουν μαθήματα (Απόφαση με Αρ. Πρ.: Φ.12.1/9062/5-10-2017 της Β΄ Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Αθήνας) λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου των Eκπαιδευτικών.

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Παρασκευή  27 Οκτωβρίου 2017  και ώρα 10.30΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 28ης Oκτωβρίου από από τους μαθητές της Ε΄ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της εκδήλωσης είναι οι: κ. Γιαννουράκου Ελένη, κ. Λεμπέσης Ελευθέριος, κ. Ζαΐμης Αναστάσιος και η Μουσικός κ. Ασπρούκου Μαρία. Μετά τη λήξη της γιορτής οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και τους παραστάτες.

Το  Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017:

Δοξολογία:

Στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου 2017  θα προσέλθουν ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.15, με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Γιάννα Κόρμπη.

Παρέλαση:

Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας στις 11.00. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί: ο  κ. Τάσος Λαμπαούνας και ο  κ. Καραπάνος Νικόλαος.

Λήξη παρέλασης:

Η παραλαβή των μαθητών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου). Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την αποχώρηση των παιδιών τους.

Επισκεψη στο ΟΑΚΑ 9o Αμαρουσίου-1

Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2017 2018

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα  8.30΄ π.μ. Παρακαλούνται οι μαθητές να φέρουν τις σχολικές τους τσάντες γιατί  μετά τον αγιασμό θα παραλάβουν τα βιβλία τους και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του Σχολείου σας εύχονται καλή σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής Χριστοδούλου Νικόλαος

 

Ευχαριστίες-Αποχαιρετισμός- Καλή συνέχεια…

DSC06528Μια διαδρομή τεσσάρων ετών έφτασε στο τέλος της, καθώς από σήμερα, 1η Αυγούστου 2017,  αναλαμβάνω τη διεύθυνση ενός άλλου σχολείου του Αμαρουσίου. Μέσα σε αυτή τη διαδρομή κατάφερα και γνώρισα τον καθένα σας ξεχωριστά μέσα από καλές και δύσκολες στιγμές. Άλλοτε συνεργαστήκαμε κι άλλοτε διαφωνήσαμε, μέσα όμως από τη σύνθεση των απόψεών μας πιστεύω πως καταφέραμε να πετύχουμε πολλά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους αυτούς που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και μοιράστηκαν το όραμά μου για τη λειτουργία του σχολείου μας. Δεν έχει νόημα να τους ονοματίσω ξεχωριστά. Άλλωστε, αυτοί ξέρουν! Ευχαριστώ επίσης, τους  γονείς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν καθ΄  όλο αυτό το διάστημα.

Αφήνοντας τη θέση αυτή, εύχομαι καλή αρχή και δύναμη στον νέο διευθυντή του σχολείου, κ. Χριστοδούλου Νίκο, για ένα καινούριο ξεκίνημα με θετικό πνεύμα και όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω.

Με εκτίμηση και αγάπη

Μαρία Βαστάκη

 

 

 

Ετικέτες:

Απολογισμός σχολικού έτους 2016-017

 

f9Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε τον απολογισμό του σχολικού έτους 2016-2017.

Ετικέτες:

Ευχές για Καλό Καλοκαίρι!-Λήξη του σχολικού έτους 2016-17

kalokalokairiΆλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ευχόμαστε Καλή Ξεκούραση σε μαθητές, γονείς  και εκπαιδευτικούς!!!
Με το καλό να ανταμώσουμε στα σχολεία πάλι τον Σεπτέμβρη δυνατοί να αντισταθούμε σε ό,τι μας απογοητεύει και μας πληγώνει, με περισσότερο σεβασμό, αγάπη, υπευθυνότητα, έμπνευση και δημιουργικότητα!!!

 

Ετικέτες:

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων