ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

 

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα της πρώτης ενημέρωσης των γονέων/κηδεμόνων για όλες τις τάξεις του Σχολείου μας:

 

Τα τμήματα των Α΄ και Γ΄ τάξεων την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 13.20 μ.μ.

Τα τμήματα των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 13.20 μ.μ.

Τα τμήματα της Β΄ τάξης την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 13.20 μ.μ.

Τα τμήματα της Δ’ τάξης την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 13.20 μ.μ.

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2018-2019

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του Σχολικού Έτους 2018-2019 θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30 π.μ. Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με τους γονείς και κηδεμόνες τους.

Αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους 2017-2018

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Τρίτη 12 Ιουνίου για τα τμήματα των Α΄ και Β΄ τάξεων,

την Τετάρτη 13 Ιουνίου για τα τμήματα των Γ΄ και Δ΄ τάξεων  και

την Πέμπτη 14 Ιουνίου για τα τμήματα των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων,

ώρα 8.30΄ π.μ. έως 10.00΄ π.μ. θα πραγματοποιηθούν στο Σχολείο Αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις λήξης του σχολικού έτους 2017-2018 με υπεύθυνους τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Μπάτζου Αλεξάνδρα και κ. Λαμπαούνα Αναστάσιο. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων τα μαθήματα και η λειτουργία του ολοήμερου συνεχίζονται κανονικά.

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 δεν θα γίνουν μαθήματα (Απόφαση με Αρ. Πρ.: Φ.12.1/2299/28-3-2018 της Β΄ Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Αθήνας) λόγω της Τακτικής Γενικής συνέλευσης του Συλλόγου των εκπαιδευτικών.

Εγγραφές Ολοήμερου σχολικού έτους 2018-2019

Οι εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνονται στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου κατόπιν σχετικής αίτησης/δήλωσης (το έντυπο δίδεται από το Σχολείο) των γονέων/κηδεμόνων τους  και την υποβολή των σχετικών βεβαιώσεων (εργασίας ή ανεργίας) έως τις 12/6/2018.

Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης  διδακτικής ώρας (15.00) ή στη λήξη (16.00), εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. Η δηλωθείσα ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης παραμένει η ίδια, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

  • οι μαθητές των οποίων οι γονείς εργάζονται ή είναι άνεργοι, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι
  • οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων/μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές με γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένους).
  • πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

Δικαιολογητικά Εγγραφών σχολικού έτους 2018 – 2019

Τα δικαιολογητικά εγγραφών για τους μαθητές της Α’ Δημοτικού, της επόμενης σχολικής χρονιάς υποβάλλονται από 2 – 18 Μαΐου 2018, στο σχολείο από τις 9.00 πμ – 11.30 πμ.
Στην Α’ τάξη εγγράφονται οι μαθητές που γεννήθηκαν το 2012.

Για την εγγραφή χρειάζονται:
• Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση γονέων – κηδεμόνων (το έντυπο δίδεται από το σχολείο)

• Βιβλιάριο υγείας όπου να φαίνεται ότι έχουν γίνει τα απαραίτητα εμβόλια

• Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

• Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή

• Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου.

 

Χωροταξικά όρια του 9ου Δ. Σχ. Αμαρουσίου

Οδός Περικλέους (μονά-ζυγά στο 1° Δημοτικό Σχολ. Αμαρουσίου), Στέφανου Δραγούμη, Κυρήνειας, Χαρ. Τρικούπη (από Θεμιστοκλέους έως Μεσολογγίου μονά-ζυγά στο 16° Δ. Σχ, Αμαρουσίου), Μεσολογγίου (από Ρ. Φεραίου έως Κρήτης μονά-ζυγά στο 16° Δημ. Σχολ. Αμαρουσίου, Κρήτης (από Μεσολογγίου έως Νερατζιωτίσσης μονά-ζυγά στο 16° Δημ. Σχολ. Αμαρουσίου), Νερατζιωτίσσης (ζυγά), Ανδρέα Παπανδρέου (μέχρι Αιγαίου), Αιγαίου, Βύρωνος (μέχρι Λάμπρου Κατσώνη),
Ναυαρίνου (εκτός 2-6 που ανήκει στην Πεύκη).

O Δ/ντής
Χριστοδούλου Νικόλαος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός για όλες τις τάξεις του Σχολείου κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Την Παρασκευή  23 Μαρτίου 2018  και ώρα 8.30΄ π.μ. έως 10.00΄ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της 25ης Μαρτίου από τις μαθήτριες και τους μαθητές των τριών τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της εκδήλωσης είναι οι: κα. Καρακίτσιου Αθηνά, κα. Κόρμπη Ιωάννα, κ. Βιτωράτος Ευστάθιος, οι Μουσικοί κα. Ασπρούκου Μαρία και κ. Βαλιάντζας Ιωάννης και ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Λαμπαούνας Αναστάσιος. Μετά τη λήξη της γιορτής οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραλάβουν τα παιδιά.

Το  Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

 

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018:

Δοξολογία:

Στη δοξολογία της 25ης Μαρτίου 2018  θα προσέλθουν ο σημαιοφόρος μαζί με τους παραστάτες στον Ι.Μ.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.15, με τη συνοδεία των γονέων τους. Εκεί θα τους περιμένει η υπεύθυνη εκπαιδευτικός  κα. Ιωάννα Κόρμπη.

Παρέλαση:

Η συγκέντρωση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της οδού Γαρδέλη από τη συμβολή της με την οδό Βασ. Σοφίας στις 10.45. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί: ο  κ. Τάσος Λαμπαούνας και η  κα. Μπάτζου Αλεξάνδρα.

 

Λήξη παρέλασης:

Η παραλαβή των μαθητών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», διασχίζοντας την οδό Σουρή, εισερχόμενοι από την οδό Πλαστήρα (πίσω πόρτα γυμναστηρίου). Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώνουν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την αποχώρηση των παιδιών τους.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

 

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.15, με την ευκαιρία της λήξης του Β΄ τριμήνου,  θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για τα τμήματα των Γ΄, Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ τάξεων και θα γίνει ενημέρωση για τα τμήματα των Α΄ και Β΄ τάξεων.

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων