Το σχολείο μας σε Πρόγραμμα eTwinning

Αγαπητοί γονείς

το σχολείο μας συμμετέχει και στο εθνικό Πρόγραμμα eTwinning:  “Με τη νεροσταγόνα οδηγό μαθαίνω τα πάντα για το νερό”. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τέλος Μαΐου. Σας παραθέτουμε πολύ αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς μας με τους μαθητές μας!

Στην αρχή στείλαμε όλοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος ένα βίντεο για να γνωρίσουμε τα σχολεία μας, να βρούμε ομοιότητες και διαφορές. Δείτε το βίντεό μας εδώ:

Μετά γνωρίστηκαν όλοι οι μαθητές μεταξύ τους και σε διαδικτυακή συνάντηση αλλά και σε βίντεο. Γνωρίστε τους μαθητές μας στα τμήματά τους στο βίντεό μας εδώ:

Τμήμα 1:

Τμήμα 2:

Τι είναι όμως το eTwinning και τι πιστεύουν οι μαθητές μας;

Ψάξαμε να βρούμε που κρύβονται οι νεροσταγόνες! Δείτε το ποίημα και το παραμύθι μας με τις καταπληκτικές ζωγραφιές των παιδιών αλλά και τις φωνούλες τους!


book title
Διαβάστε το βιβλίο στο StoryJumper

 

Περνάει ο καιρός! Χειμώνιασε και οι χιονονιφάδες πάγωσαν! Τι έγιναν; Όπως όλα τα όμορφα στολίδια της φύσης έγιναν καταπληκτικές χιονονιφάδες! Οι μικροί μαθητές μας έμαθαν να φτιάχνουν χιονονιφάδες με χαρτοδιπλωτική, τη γνωστή σε μας μέθοδο origami. Θαυμάστε τους!

και συνεχίζουμε δυναμικά!!!