ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 2ΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 – ΕΛΕΓΧΟΙ

Τα  αποτελέσματα της 2ης εξεταστικής περιόδου θα ανακοινωθούν  Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00.

Οι έλεγχοι θα δοθούν  Τετάρτη 27/6/2018 μετά τις 9:00 πμ.

Σχόλια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Β΄ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σχόλια

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ

Οι μαθητές που παραπέμπονται θα παρακολουθήσουν μαθήματα ενισχυτικής (από 13-6-2018 έως 20-06-2018) και θα δώσουν εξετάσεις 21/6 και 22/6.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σχόλια

ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ

Στις 20/6/2018 (ημέρα Τετάρτη) θα δίνονται Έλεγχοι Προόδου από 9:00 π.μ.

Σχόλια

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας στην αγγλική γλώσσα ή για πρόγραμμα για την πιστοποίηση της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ

Το ΥΠΠΕΘ προτίθεται να δώσει τη δυνατότητα στους/στις μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στη Γ΄ Γυμνασίου από το σχολικό έτος 2018-2019 να παρακολουθήσουν πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 (καλή γνώση της γλώσσας-‘’lower’’) στην αγγλική γλώσσα ή πρόγραμμα για την πιστοποίηση της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μετά το πέρας του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος, επί 3 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως. Στο τέλος του σχολικού έτους οι μαθητές/τριες που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν στις εξετάσεις αγγλικής του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (επιπέδου Β2) ή στη διαδικασία πιστοποίησης της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ, για την οποία επίκειται η κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή.

Για τον σκοπό αυτό και τον ορθό και έγκαιρο προγραμματισμό των τμημάτων, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που αποφοιτούν από τη Β΄ Γυμνασίου κατά το τρέχον σχολικό έτος και επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα από τα δύο προγράμματα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη συνημμένη δήλωση και παραδίδοντάς την στο σχολείο (μέχρι τις 12 Ιουνίου 2018).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΓΓΛΙΚΑ_ΤΠΕ

Σχόλια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Τα αποτελέσματα της πρώτης εξεταστικής περιόδου θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00.

Σχόλια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σχόλια

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Β’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Β’ Τετραμήνου.
Οι Γονείς και Κηδεμόνες πρέπει να βρίσκονται στο αμφιθέατρο του σχολείου 09:45’ προκειμένου να τους μιλήσει η Διευθύντρια.
Την ημέρα εκείνη οι μαθητές δεν θα έχουν μάθημα.

Σχόλια

Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου

Την Τρίτη 15/5/2018 η Γ’ Τάξη του σχολείου μας φύτεψε στον περιβάλλοντα χώρο πολύ ωραία φυτά: Αλόη, Μπουκαμβίλιες, αναρριχώμενα… Πριν από λίγο καιρό είχαν φυτέψει τρεις ελιές, δένδρο σύμβολο της Ελλάδας, του Μεσογειακού τοπίου και της Ειρήνης . Πολλά Μπράβο στους μαθητές μας!!!

 

Σχόλια

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Στις 10 Μαΐου 2018 το σχολείο πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην αρχαία Κόρινθο και στο Λουτράκι. Ο καιρός ήταν ευχάριστος και οι μαθητές επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο στην αρχαία Κόρινθο. Στη συνέχεια έκαναν ωραία βόλτα στο Λουτράκι.

Αχ Ελλάδα, όπου και να ταξιδέψω με μαγεύεις…

Σχόλια

« Παλιότερα άρθρα Επόμενη σελίδα: »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων