ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ…

stol6t stol2t

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Μπήκαμε στο εορταστικό κλίμα χάρη στη κ. Καζαντζόγλου που μαζί με μαθητές στόλισαν τα γραφεία και το χώρο υποδοχής.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ.

stol1t stol3t
stol4t stol5t

 

Σχόλια

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Στις 28/11/2017 το σχολείο πραγματοποίησε σχολ. περίπατο στο ΠΑΡΚΟ-ΤΡΙΤΣΗ & ESCAPE-CENTER. Οι μαθητές το καταυχαριστήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και απόλαυσαν την ημέρα.

Σχόλια

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 681/2017 σε κάθε μαθητή/τρια που απουσιάζει από σχολικό περίπατο καταχωρίζονται απουσίες ισάριθμες με τις διδακτικές ώρες που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας κατά την οποία πραγματοποιείται ο περίπατος. Στην περίπτωση που για την πραγματοποίηση του περιπάτου χρησιμοποιείται μεταφορικό μέσο για τη συμμετοχή του μαθητή κατατίθεται υπεύθυνη δήλωση από το γονέα του και εφόσον ο κηδεμόνας δε συμφωνεί δεν καταχωρίζονται απουσίες και ο/η μαθητής/τρια παραμένει στο σχολείο καθ΄όλη τη διάρκεια του περιπάτου και συμμετέχει σε σχολικές δραστηριότητες σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Σχόλια

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2016-17

Στις 27/10/2017 στο αμφιθέατρο του σχολείου έγινε η απονομή αριστείων και βραβείων για το σχολικό έτος 2016-2017,  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ.
Επίσης ορίστηκαν : η σημαιοφόρος και οι παραστάτες για την παρέλαση. Όλες είναι μαθήτριες που πρώτευσαν στη βαθμολογία. 
Ακολούθησε εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην εορτή χειροκροτήθηκαν θερμά από τους συμμαθητές/τριες τους , από τους γονείς και τους καθηγητές .
Το μήνυμα της γιορτής ήταν η αντίσταση στο φασισμό με παράδειγμα τον αγώνα των Ελλήνων του 1940.

Η γιορτή έκλεισε με την προτροπή των παιδιών:
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Σχόλια

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Οι ημέρες και ώρες συνεργασίας των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με τους γονείς για το σχολικό έτος 2017-18 σημειώνονται σε πίνακα που ανοίγει με πάτημα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Πίνακας ωρών συνεργασίας Εκπαιδευτικών-Γονέων για το σχ. έτος 2017-18.

Σχόλια

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 3638/16.10.2017 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 167152/Δ2/06-10 2017 Υ.Α. με θέμα:  «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2017-2018» σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στην Ενισχυτική Διδασκαλία κατά το σχολικό έτος 2017-2018 να προσκομίσουν στο σχολείο συμπληρωμένες τις υπεύθυνες δηλώσεις έως τις 26-10-2017. Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Στις 20/10/2017 την 4η ώρα πραγματοποιήθηκε άσκηση σεισμού υπό την εποπτεία της Δ/ΝΤΡΙΑΣ κ. ΣΟΥΛΗ και του υπευθύνου καθηγητή κ. Καραγιάννη. Οι μαθητές συμμετείχαν με πειθαρχία και οι υπεύθυνοι της άσκησης κατέγραψαν τις παρατηρήσεις τους. Κάποιες ελλείψεις που παρουσιάσθηκαν θα διορθωθούν στην επόμενη άσκηση.

Σχόλια

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 15-ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στις 13/10/2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το 15-μελές συμβούλιο του σχολείου.

Σχόλια

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 5-ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Στις 9/10/2017 έγιναν οι εκλογές για τα 5-μελή προεδρεία των τμημάτων.

Σχόλια

12 ΟΚΤΩΒΡΗ 1944 – Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Την ιστορική εκείνη ημέρα ,ο Αθηναϊκός λαός παρακολούθησε την κατάθεση στεφάνου από τον επικεφαλής των αποχωρούντων Γερμανών μαζί με τον κατοχικό διορισμένο δήμαρχο στο μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ .Όταν οι Γερμανοί εγκατέλειψαν το χώρο της Πλατείας Συντάγματος ,το πλήθος ποδοπάτησε το στεφάνι και στη συνέχεια εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ξέσπασαν σε αλαλαγμούς χαράς ,γιορτάζοντας τη μεγάλη στιγμή που περίμεναν να έλθει τριάμισι ολόκληρα χρόνια .  Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

« Παλιότερα άρθρα Επόμενη σελίδα: »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων