2/2/2018 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η Α’ τάξη παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση “ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ” στο Θέατρο Γκλόρια.

Η Β’ και η Γ’ τάξη επισκέφθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής την έκθεση-αφιέρωμα στο VAN GOGH. Η επαφή με τη ζωγραφική μέσω της τεχνολογίας ήταν κάτι καινοτόμο για τους μαθητές και τους άνοιξε νέους ορίζοντες.

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΦΕΚ 120/23-01-2018/10645/ΓΔ4
Φοίτηση (Άρθρα 27, 28, 29):
Καταργείται η διάκριση των απουσιών σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες. Είναι αυτονόητο ότι τόσο το σχολείο όσο και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών επιβάλλεται να ενημερώνονται άμεσα για κάθε απουσία του/της μαθητή/τριας. Η κατάργηση της διάκρισης σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες εξασφαλίζει την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων τόσο για το σχολείο όσο και για τις οικογένειες και μετατοπίζει την έμφαση στην ουσία της διαδικασίας που είναι η συνεχής επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς/κηδεμόνες για την αμφίδρομη ενημέρωση που αφορά τη φοίτηση, ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη παρέμβαση, στις περιπτώσεις που απαιτείται.
Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ 10Υ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Την Παρασκευή 09/02/2018 από 11:45πμ θα παραδοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών οι έλεγχοι του 1ου Διδακτικού Τετραμήνου.

Σχόλια

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Στις 19/1/2018, την 4η ώρα, κόπηκαν οι βασιλόπιτες μέσα στα τμήματα και στο γραφείο των καθηγητών. Τις βασιλόπιτες πρόσφερε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή την προσφορά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Σχόλια

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Στις 22/12/2017 ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων οργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές μας. Η χορωδία είπε τα κάλαντα και οι μαμάδες πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά κεράσματα και αναψυκτικά.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2018 ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ.

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Στις 21/12/2017 οι κ.κ .Αθανασίου Ελένη και Καζαντζόγλου Άννα μετέφεραν στο σπίτι που έχει ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Περιστέρι τα τρόφιμα και τα άλλα αναλώσιμα είδη που συγκεντρώθηκαν με πολλή αγάπη απο τους μαθητές μας και τους καθηγητές. Ήταν πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση όλων στην πρόσκληση της διευθύντριας για την παραπάνω δράση.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ.

Σχόλια

BAZAAR

Στο σχολείο μας λειτουργεί BAZAAR. Υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια δημιουργήθηκαν με μεράκι υπό την επιστασία της κ. Καζαντζόγλου.
Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ

Στις 23 Νοεμβρίου η Α΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το αρχοντικό της Αγγελικής Χατζημιχάλη στην Πλάκα στα πλαίσια του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν γιατί γνώρισαν παραδοσιακά μεταλλικά και κεραμικά σκεύη, που χρησιμοποιούνταν από τις ελληνικές αγροτικές οικογένειες, τη γραφομηχανή της, παραδοσιακές ελληνικές ενδυμασίες χειμερινές και θερινές, χωρικές αλλά και αστικές που σήμερα ανήκουν στη Συλλογή της ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας. Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ

To 8o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 18/12/2017 υποδέχθηκε “τα παιδιά των προσφύγων”.
Στην υποδοχή παραβρέθηκαν εκτός από την Δ/ντρια, την Υπ/ντρια και καθηγητές από το σύλλογο διδασκόντων, το 15μελές συμβούλιο των μαθητών και εκπρόσωποι της Α’ ΕΛΜΕ. Η κ. Δ/ΝΤΡΙΑ Σούλη Αικατερίνη μίλησε και καλωσόρισε τα προσφυγόπουλα και οι μαθητές κέρασαν όλους γλυκά. Στη συνέχεια για 1η ημέρα, τα παιδιά έκαναν δύο ώρες μάθημα.
Ευχόμαστε “καλή αρχή” και “καλή πρόοδο”.

Σχόλια

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ…

stol6t stol2t

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Μπήκαμε στο εορταστικό κλίμα χάρη στη κ. Καζαντζόγλου που μαζί με μαθητές στόλισαν τα γραφεία και το χώρο υποδοχής.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ.
Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

« Παλιότερα άρθρα Επόμενη σελίδα: »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων