ΦΥΛΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Σχόλια

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Γ΄ Τάξη στις 19,20,21/4 επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές/τριες και οι καθηγήτριες-συνοδοί απόλαυσαν μια θαυμάσια (με ξενάγηση) περιήγηση, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Βεργίνα, Έδεσσα, Νάουσα. Πανέμορφη Ελλάδα… αξιοθέατα απαράμιλλης ιστορικής αξίας…
Μπράβο στους μαθητές μας, οι οποίοι ήταν υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους!!!!
Πάντα να διοργανώνονται τέτοιες εκδρομές. Σύντομα θα αναρτηθούν και φωτο…

Σχόλια

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ

Ελάτε στο Πασχαλινό Bazaar μας την Τετάρτη 28/3/2018 από τις 9:00 – 14:00 και την Πέμπτη 29/3/2018 από τις 9:30 – 14:00.

Τα παιδιά του προγράμματος Αγωγής Υγείας και η υπεύθυνη καθηγήτρια Άννα Καζαντζόγλου.

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

Το «Escape Room» μας μαθαίνει, διασκεδάζοντας…

Στις 15 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη, στα πλαίσια του μαθήματος Οικιακής Οικονομίας, επισκέφθηκε το σχολείο μας το «Escape Room» , ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων σχετικά με τη διατροφή. Οι μαθητές της Α΄ τάξης, είχαν την ευκαιρία να παίξουν ομαδικά, λύνοντας διατροφικούς γρίφους και μαθαίνοντας συγκεκριμένες πληροφορίες για το «σακχαρώδη διαβήτη», περνώντας έτσι με επιτυχία, από το ένα μικρό διαμέρισμα του Escape Room στο άλλο. Η διαδικασία ολοκληρωνόταν με επιτυχία, όταν όλοι οι διατροφικοί γρίφοι είχαν λυθεί σωστά, και η ομάδα των παιδιών, είχε πραγματοποιήσει αυτή τη δραστηριότητα στον προκαθορισμένο χρόνο των 10 λεπτών.
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πραγματικά, γιατί υπήρξε μεταξύ τους ένας υγιής ανταγωνισμός σχετικά με την απόκτηση της υψηλότερης βαθμολογίας, η οποία σήμαινε και την «πρωτιά»!…

Η υπεύθυνη Καθηγήτρια

Καζαντζόγλου Άννα

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στις 6 Μαρτίου 2018 η Β΄ Γυμνασίου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Άννα Φρανκ – Το Ημερολόγιο» στο θέατρο Χυτήριο. Οι μαθητές προβληματίστηκαν και συγκινήθηκαν από το τρυφερό, αντιναζιστικό, ιστορικό, εκείνο ημερολόγιο, που στα χέρια ενός κοριτσιού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε σύμβολο αληθινής ελευθερίας.

Συνοδοί καθηγητές :
Φιλντίση Ιωάννα
Πέτρου Ελένη
Κόης Ιωάννης
Γαλάτης Αντώνιος


Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΒΑΦΟΥΝ…

Το Σάββατο 10/3/2018 πέντε ηρωικές μαμάδες έβαψαν την πύλη του σχολείου. Ήταν οι κυρίες Βυθούλκα Αγγελική – πρόεδρος του συλλόγου γονέων (Πατεράκη Διονυσίας), Πλεύρη Μαρία (Πλεύρη Κατερίνας & Εριφύλης), Τριανταφύλλου Ελένης (Πέππα Παναγιώτη), Αντωνίου Αγγελική (Κατσάτσου Σπύρου) και Μπράμη Ευθυμία (Μακρή Ελεάνας). Όλες συμφωνήσαμε να κινητοποιήσουμε και άλλους γονείς, προκειμένου το Μάιο να βαφτούν τα κάγκελα του σχολείου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ

Το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ανακαινίστηκε. Οι κουρτίνες επιδιορθώθηκαν, πλύθηκαν και κρεμάστηκαν. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

2/2/2018 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Η Α’ τάξη παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση “ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ” στο Θέατρο Γκλόρια.

Η Β’ και η Γ’ τάξη επισκέφθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής την έκθεση-αφιέρωμα στο VAN GOGH. Η επαφή με τη ζωγραφική μέσω της τεχνολογίας ήταν κάτι καινοτόμο για τους μαθητές και τους άνοιξε νέους ορίζοντες.

Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΦΕΚ 120/23-01-2018/10645/ΓΔ4
Φοίτηση (Άρθρα 27, 28, 29):
Καταργείται η διάκριση των απουσιών σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες. Είναι αυτονόητο ότι τόσο το σχολείο όσο και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών επιβάλλεται να ενημερώνονται άμεσα για κάθε απουσία του/της μαθητή/τριας. Η κατάργηση της διάκρισης σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες εξασφαλίζει την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων τόσο για το σχολείο όσο και για τις οικογένειες και μετατοπίζει την έμφαση στην ουσία της διαδικασίας που είναι η συνεχής επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς/κηδεμόνες για την αμφίδρομη ενημέρωση που αφορά τη φοίτηση, ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη παρέμβαση, στις περιπτώσεις που απαιτείται.
Διαβάστε την συνέχεια »

Σχόλια

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ 10Υ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

Την Παρασκευή 09/02/2018 από 11:45πμ θα παραδοθούν στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών οι έλεγχοι του 1ου Διδακτικού Τετραμήνου.

Σχόλια

« Παλιότερα άρθρα Επόμενη σελίδα: »

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων