Η χειμερινή μας ποδηλατάδα!

20170205_105409oΟ σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου , τον Δήμο Ρόδου και τις Αστυνομικές αρχές πραγματοποίησε ποδηλατάδα στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια των δράσεων με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ενίσχυση της ιδέας της δια βίου άσκησης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 με τίτλο «Δρόμο παίρνω.. τη ζωή μου ομορφαίνω!!».

Είχαν ανάγκη τελικά από μια βόλτα με ποδήλατα, γιατί την διαδρομή δεν την κάναμε  μία φορά αλλά δύο, και μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου με κάποιους γονείς και μαθητές πήγαν και μια βόλτα ακόμα. Ο καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο γιατί σπάνια τα βάζει με την ικανοποίηση των παιδιών όταν αυτή ρέει μέσα από τα χαμόγελα και τις χαρούμενες , γεμάτες αγωνία φωνές τους.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γονείς από τους οποίους κάποιοι ακολούθησαν ακόμα και με τα πόδια ,τρέχοντας. Ήταν χαρά μας που για μια φορά ακόμα η Σύμβουλος Φ. Αγωγής κα Φατσέα Α., δήλωσε παρούσα, και γεμάτη καλή διάθεση ποδηλάτησε δίπλα μας.

Ευχαριστούμε και πάλι τον Δήμο Ρόδου,και συγκεκριμένα την Αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου Μ., τον Διευθυντή του γραφείου Παιδείας του Δήμου κ. Κυπριώτη Δ., τον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Στέργου, το Τμήμα Εθελοντων Σαμαρειτών Ρόδου, την εταιρεία Cyclopolis για την ευγενική χορηγία  ποδηλάτων, τον κ. Παγκά για την παρουσία του την  ημέρα της εκδήλωσης!

Θα χαρώ πολύ να γίνει θεσμός για το σχολείο μας ,διότι τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από τέτοιες γεύσεις σχολικής ζωής!!

ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων