MAKE A WISH!!!

------------_Site_--------------1-300x285Το ΜakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του.

Η εκπλήρωση της Ευχής του, αποτελεί μία τόσο μοναδική και συναρπαστική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη, ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο του παιδιού, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς του. Kάθε 22 λεπτά κάπου στον κόσμο εκπληρώνεται μια Ευχή παιδιού. Στην Ελλάδα από το 1997 έχουν γίνει πραγματικότητα περισσότερες από 1.400 ευχές παιδιών.

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου ανταποκρίθηκαν θετικά και ζητήσαμε 75 αστεράκια . Η προσφορά αυτή μεταφράζεται σε 150 ευρώ ώστε μια ακόμα, ίσως και παραπάνω , ευχές να γίνουν πραγματικότητα!

ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων