Δρόμο παίρνω… έργο αφήνω!!

αφισα_8ο_δημοτικοΟ σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του 8ου Δημοτικού  σχολείου , τον Δήμο Ρόδου και την Τροχαία Ρόδου οργανώνει ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος σχολικής και κοινωνικής ζωής  την Κυριακή 15 Μαΐου 2016  με τίτλο  «Δρόμο παίρνω..έργο αφήνω!!».

Η συμμετοχή αφορά γονείς και μαθητές του σχολείου μας, κυρίως, αλλά η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους συμπολίτες μας. Απαραιτήτως κάθε μαθητής θα συνοδεύεται από γονέα ή κηδεμόνα.

Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στην Πλ. Ζίγδη (κτίριο Ακαδημίας).

Πρόκειται να ακολουθήσουμε τη διαδρομή :Ακαδημία-Ηρώων Πολυτεχνείου-Παπανικολάου (μπροστά από το καζίνο)-Πλ. Ελευθερίας – στρίβουμε στην Τράπεζα Ελλάδος – Γαλλίας –Λαμπράκη- μετά το κατάστημα «Ζάρας» αριστερά προς Ακαδημία όπου είναι και ο Τερματισμός.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 9:30 π.μ. με συνολικό μήκος διαδρομής περίπου 1,5 χλμ.

χάρτης ποδηλατοδρομίας

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί δράση υπό την καθοδήγηση του Τμήματος  Πρασίνου και του Γρ. Πολιτικής προστασίας του Δήμου, στον αύλειο χώρο της Ακαδημίας. Την δικιά μας αυλή θα κάνουμε πιο όμορφη γιατί… το αξίζουμε και το θέλουμε!!

Την ιατρική κάλυψη θα προσφέρει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου.

Φουσκώστε λοιπόν τα λάστιχα, ελέγξτε την αλυσίδα, τα φρένα, πάρτε τα κράνη σας και η βόλτα θα πάρει το χρώμα της ζωντάνιας σας!!!

Θα χαρούμε να σας δούμε την Κυριακή!

προσκληση TIFF

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων