Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

 

 

Φωτογραφία0716Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής “Ζωγραφίζω το Νησί μου”, που διοργανώθηκε από τα τμήματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκανήσου και Κυκλάδων).

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 420 παιδιά από 40 συνολικά Δημοτικά σχολεία, σε 18 νησιά της Περιφέρειας.

Η επιτροπή αξιολόγησης των έργων των παιδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, συνήλθε στις 16 Ιανουαρίου και με πολύ κόπο επέλεξε τα καλύτερα έργα, αφού τα παιδιά έδωσαν στο σύνολό τους εκπληκτικά δείγματα του ταλέντου, της ευαισθησίας αλλά και του τρόπου που αντιλαμβάνονται το τόπο που ζουν και μεγαλώνουν.

Τα τρία καλύτερα έργα βραβεύονται με έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή το καθένα. Έπαινοι θα δοθούν επίσης στα τριάντα καλύτερα έργα. Μεταξύ των άλλων, σκοπός του διαγωνισμού είναι τα έργα των μαθητών, αυτά που βραβεύτηκαν αλλά όχι μόνο αυτά, να γίνουν πόστερ, τα οποία θα κοσμήσουν όλα τα κτίρια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.Το σχολείο μας, μαζί με το Δ. Σ. Φιλωτίου Νάξου και το 2ο Δ. Σ. Ρόδου μοιράστηκαν το πρώτο βραβείο.

Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, μαθήτρια της ΣΤ2 του σχολείου μας, με ένα εξαίρετο έργο κέρδισε τη διάκριση αυτή και της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Δημοτικού εύχονται στην Καλλιόπη πάντα τέτοιες επιτυχίες και διακρίσεις!

 

ΕΥΔΟΚΙΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Εκπαιδευτικός Εικαστικών

 

 

3 σκέψεις για το “Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

  1. Ευχαριστω πολυ,χαιρομαι που το σχολειο μας διακριθηκε.Η Ροδος ειναι το ομορφοτερο νησι με μεγαλη ιστορια και ηταν δυσκολο να διαλεξω τι να πρωτοζωγραφισω.Τελικα επελεξα την οδο ιπποτων στην παλια πολη και την εφτιαξα.Χρησιμοποιησα υλικα απο την κουζινα της μαμας οπως φασολια,σοκολατα,τριμμενη καρυδα,σησαμι και αλλα πολλα.Μακαρι να γινουν κι αλλοι τετοιοι διαγωνισμοι γιατι ολα τα παιδια χαιρομαστε να δημιουργουμε!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων