↑ Επιστροφή σε Διεύθυνση

Εκτύπωσέ το Σελίδα

Χαιρετισμός

(απόσπασμα χαιρετισμού προς τους γονείς/κηδεμόνες)

Με το ξεκίνημα της καινούργιας σχολικής χρονιάς 2017-18 και με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους/ες καλή δύναμη ώστε να αντεπεξέλθουμε στο απαιτητικό έργο του σχολείου και της οικογένειας, δηλαδή της μόρφωσης και της αγωγής των παιδιών μας.

Προσβλέποντας στη συνεργασία και στις αγαστές σχέσεις σχολείου και οικογένειας, όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί μαζί με τα παιδιά και με τη δική σας υποστήριξη θα εργαστούμε με ζήλο και συνέπεια για να επιτύχουμε τον κοινό σκοπό της παιδείας των μαθητών/τριών μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γιώργος Πιπίνος

 

Αρχική ανάρτηση ιστολογίου με τον χαιρετισμό της Δ/ντριας κ. Α. Αδαμοπούλου (σχολικό έτος 2011-2012):

«Αγαπητά μας παιδιά, Αγαπητοί μας γονείς, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που το σχολείο μας απέκτησε το δικό του ιστολόγιο, τη δική του ταυτότητα στον ιντερνετικό κόσμο. Αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη χαρά για τον ενθουσιασμό και την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τη δημιουργία του οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Με πολύ μεράκι και όσες τεχνικές γνώσεις διέθεταν έφτιαξαν το σκαρί του, το στόλισαν, το έριξαν στη θάλασσα του διαδικτύου και σήκωσαν την άγκυρα για το παρθενικό του ταξίδι. Εύχομαι ολόψυχα να αποτελέσει και για τους μαθητές του σχολείου μας και τους γονείς τους ένα παράθυρο επικοινωνίας, ένα περιβάλλον όπου η σχολική μας κοινότητα θα δυναμώσει την ταυτότητά της, θα αναπτύξει ακόμα παραπέρα τις σχέσεις των μελών της και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα των καιρών για ένα σύγχρονο σχολείο! Το ιστολόγιό μας σήκωσε πανιά και σας περιμένει να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της πληροφορίας και της γνώσης, στον κόσμο της ψυχαγωγίας αλλά και της συνεργασίας.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας θα εξασφαλίσει την καλή λειτουργία του και μια υπέροχη εμπειρία για όλους μας!»

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimrodou/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%83%ce%b7/%cf%87%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων