Εκτύπωσέ το Σελίδα

Καλώς ήρθατε στον χώρο έκφρασης του σχολείου μας !

Το ιστολόγιο του σχολείου μας, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, δημιουργήθηκε για να υπηρετήσουμε τον σκοπό της πληροφόρησης και της επικοινωνίας τόσο για τα σχολικά δρώμενα, όσο και για αυτά που διαδραματίζονται στην ευρύτερη κοινότητα και μας αφορούν.

Ειδικότερα, μέσα από το σχολικό μας ιστολόγιο στοχεύουμε
-να καλλιεργήσουμε το αίσθημα κοινότητας στο σχολείο ώστε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να νιώθουν ότι ανήκουν σε αυτό.
-να κάνουμε γνωστές, καλές πρακτικές στον τομέα της παιδαγωγικής και της εκπαίδευσης που έχουν υλοποιηθεί στο σχολείο μας.
-να βάζουμε τους μαθητές στην καρδιά της κάθε εκπαιδευτικής δράσης
-να προσφέρουμε στους γονείς πληροφορίες για τη σχολική καθημερινότητα
-να μοιραστούμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από άλλα σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού τις εμπειρίες μας, μέσα από την επικοινωνία και τις …ηλεκτρονικές μας φιλίες.

Καλώς ήρθατε! Καλή περίηγηση!

Our school blog, the 8th primary school of Rhodes blog, was created for the purposes of information and communication regarding school activities as well as what is happening in the broader community and is within the scope of our interest.

In particular, through our school blog we aim at
• Developing a sense of community among students, parents and teachers and the sense of belonging to the community
• Sharing good practices in the field of pedagogy and education that have been applied in the school
• Having the students at the centre of the educational process
• Offering parents information on school everyday life
• Sharing our experiences with students, teachers and parents from other schools in Greece and abroad via our communication and e-friendships

Welcome! Enjoy the site!

«Άκου την Ιστορία σου» Μια εξαιρετική δουλειά από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Χαιρετισμός από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Διακρίσεις των μαθητών και του σχολείου μας

Τα νέα από όλους τους πίνακες ανακοινώσεων του Blog μας

Το έργο της εβδομάδας: Ποίημα της μαθήτριας της Γ΄τάξης Μαίρης Δήμα

Εικονικά Ταξίδια

Ψηφιακές Βιβλιοθήκες

Δράσεις κατά της βίας στα σχολεία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/8dimrodou/

kali-xronia-300x197

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  Την Παρασκευή, 11-9-2015 και ώρα 8:30 π.μ.θα γίνει ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, που ευχόμαστε να είναι καλή και δημιουργική, σηματοδοτώντας καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.                                                                                                                                Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας.

Διάβασε περισσότερα

Διαγωνισμός για το Ιστολόγιο μας

Στο πλαίσιο διαγωνισμού για το Ιστολόγιο του σχολείου μας, οι μαθητές των τάξεων Δ”, Ε” και ΣΤ” έγραψαν έκθεση με θέμα «Τι μου αρέσει στο σχολείο μου, γιατί το σχολείο είναι σημαντικό για μένα». Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για ένα οικείο και προσφιλές θέμα προς αυτά. Ταυτόχρονα διατύπωσαν αξιόλογες …

Διάβασε περισσότερα

Διαγωνισμός για το Ιστολόγιο μας – Φαίνια Τζεδάκη

Τι μου αρέσει στο σχολείο μου , γιατί ειναι σημαντικό για μένα Το όνομα μου είναι Φαίνια Τζεδάκη. Ζω στην πόλη της Ρόδου και πάω στο 8ο Δημοτικό σχολείο Ρόδου . Το σχολείο που πηγαίνω είναι παλιό το έφτιαξαν οι Ιταλοί και ιδρύθηκε το1947 . Κάποιοι το βλέπουν σαν ένα σχολείο που χρειάζεται συντήρηση αλλά …

Διάβασε περισσότερα

Διαγωνισμός για το Ιστολόγιο μας – Ηλίας Νικόπουλος

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ  ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.     Ονομάζομαι Ηλίας Νικόπουλος. Είμαι μαθητής του 8ου Δημοτικού  Σχολείου Ρόδου. Το σχολείο μου  στεγάζεται στο ιστορικό ιταλικό κτίριο της Ακαδημίας  και το σχεδίασε ο σπουδαίος αρχιτέκτονας Φαούστο . Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης . Είναι τριώροφο κτίριο .  Εξωτερικά  είναι …

Διάβασε περισσότερα

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων