Εκτύπωσέ το Σελίδα

Καλώς ήρθατε στον χώρο έκφρασης του σχολείου μας !

Το ιστολόγιο του σχολείου μας, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, δημιουργήθηκε για να υπηρετήσουμε τον σκοπό της πληροφόρησης και της επικοινωνίας τόσο για τα σχολικά δρώμενα, όσο και για αυτά που διαδραματίζονται στην ευρύτερη κοινότητα και μας αφορούν.

Ειδικότερα, μέσα από το σχολικό μας ιστολόγιο στοχεύουμε
-να καλλιεργήσουμε το αίσθημα κοινότητας στο σχολείο ώστε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να νιώθουν ότι ανήκουν σε αυτό.
-να κάνουμε γνωστές, καλές πρακτικές στον τομέα της παιδαγωγικής και της εκπαίδευσης που έχουν υλοποιηθεί στο σχολείο μας.
-να βάζουμε τους μαθητές στην καρδιά της κάθε εκπαιδευτικής δράσης
-να προσφέρουμε στους γονείς πληροφορίες για τη σχολική καθημερινότητα
-να μοιραστούμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από άλλα σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού τις εμπειρίες μας, μέσα από την επικοινωνία και τις …ηλεκτρονικές μας φιλίες.

Καλώς ήρθατε! Καλή περίηγηση!

Our school blog, the 8th primary school of Rhodes blog, was created for the purposes of information and communication regarding school activities as well as what is happening in the broader community and is within the scope of our interest.

In particular, through our school blog we aim at
• Developing a sense of community among students, parents and teachers and the sense of belonging to the community
• Sharing good practices in the field of pedagogy and education that have been applied in the school
• Having the students at the centre of the educational process
• Offering parents information on school everyday life
• Sharing our experiences with students, teachers and parents from other schools in Greece and abroad via our communication and e-friendships

Welcome! Enjoy the site!

«Άκου την Ιστορία σου» Μια εξαιρετική δουλειά από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Χαιρετισμός από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Διακρίσεις των μαθητών και του σχολείου μας

Τα νέα από όλους τους πίνακες ανακοινώσεων του Blog μας

Το έργο της εβδομάδας: Ποίημα της μαθήτριας της Γ΄τάξης Μαίρης Δήμα

Εικονικά Ταξίδια

Ψηφιακές Βιβλιοθήκες

Δράσεις κατά της βίας στα σχολεία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/8dimrodou/

20170205_105409o

Η χειμερινή μας ποδηλατάδα!

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου , τον Δήμο Ρόδου και τις Αστυνομικές αρχές πραγματοποίησε ποδηλατάδα στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια των δράσεων με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ενίσχυση της ιδέας της δια βίου άσκησης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 με τίτλο «Δρόμο παίρνω.. …

Διάβασε περισσότερα

TRADING CO.

Δρόμο παίρνω …τη ζωή μου ομορφαίνω!!

  Με μεγάλη χαρά και φέτος διοργανώνουμε Χειμερινή ποδηλατάδα στις 5/2/2017. Συντηρήστε τα ποδήλατά σας, βγάλτε τα αδιάβροχα…και φύγαμε. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ρόδου,δια της αντιδημάρχου κα Χατζηλαζάρου Μ., τον Διευθυντή του γραφείου Παιδείας του Δήμου κ. Κυπριώτη Δ., τον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Στέργου, το Τμήμα Σαμαρειτών Ρόδου, την εταιρεία Cyclopolis για …

Διάβασε περισσότερα

eikones-protoxronias-2017

ΕΥΧΕΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, του σχολείου μας, ελπίζουν και εύχονται, το 2017 να είναι καλύτερο, γεμάτο αισιοδοξία, χαρά και ό,τι καλό επιθυμεί ο καθένας από εσάς!!!

Διάβασε περισσότερα

20161216_082028κ

MAKE A WISH!!!

Το Μake–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο …

Διάβασε περισσότερα

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων