Εκτύπωσέ το Σελίδα

Καλώς ήρθατε στον χώρο έκφρασης του σχολείου μας !

Το ιστολόγιο του σχολείου μας, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, δημιουργήθηκε για να υπηρετήσουμε τον σκοπό της πληροφόρησης και της επικοινωνίας τόσο για τα σχολικά δρώμενα, όσο και για αυτά που διαδραματίζονται στην ευρύτερη κοινότητα και μας αφορούν.

Ειδικότερα, μέσα από το σχολικό μας ιστολόγιο στοχεύουμε
-να καλλιεργήσουμε το αίσθημα κοινότητας στο σχολείο ώστε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να νιώθουν ότι ανήκουν σε αυτό.
-να κάνουμε γνωστές, καλές πρακτικές στον τομέα της παιδαγωγικής και της εκπαίδευσης που έχουν υλοποιηθεί στο σχολείο μας.
-να βάζουμε τους μαθητές στην καρδιά της κάθε εκπαιδευτικής δράσης
-να προσφέρουμε στους γονείς πληροφορίες για τη σχολική καθημερινότητα
-να μοιραστούμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από άλλα σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού τις εμπειρίες μας, μέσα από την επικοινωνία και τις …ηλεκτρονικές μας φιλίες.

Καλώς ήρθατε! Καλή περίηγηση!

Our school blog, the 8th primary school of Rhodes blog, was created for the purposes of information and communication regarding school activities as well as what is happening in the broader community and is within the scope of our interest.

In particular, through our school blog we aim at
• Developing a sense of community among students, parents and teachers and the sense of belonging to the community
• Sharing good practices in the field of pedagogy and education that have been applied in the school
• Having the students at the centre of the educational process
• Offering parents information on school everyday life
• Sharing our experiences with students, teachers and parents from other schools in Greece and abroad via our communication and e-friendships

Welcome! Enjoy the site!

«Άκου την Ιστορία σου» Μια εξαιρετική δουλειά από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Χαιρετισμός από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Διακρίσεις των μαθητών και του σχολείου μας

Τα νέα από όλους τους πίνακες ανακοινώσεων του Blog μας

Το έργο της εβδομάδας: Ποίημα της μαθήτριας της Γ΄τάξης Μαίρης Δήμα

Εικονικά Ταξίδια

Ψηφιακές Βιβλιοθήκες

Δράσεις κατά της βίας στα σχολεία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/8dimrodou/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΜΑΝ

20/5/2016   8Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΟΔΟΥ   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ  ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩ   Το 8ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Ρόδου προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τουριστικά γραφεία που διαθέτουν πούλμαν, με υποβολή προσφορών, για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής όλων των τάξεων του σχολείου, στις 3-6-2016, ημέρα Παρασκευή, στον Προφήτη Αμώ. Αριθμός …

Διάβασε περισσότερα

Φωτογραφία0136p

Ποδηλατοδρομία… μόνο για αρχή

Οι λόγοι να οργανώσεις μια δράση ποικίλουν και έχουν άμεση σχέση  με την αφορμή και τους στόχους! Η πρόταση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ,στηρίχτηκε από το σύλλογο διδασκόντων του 8ου Δημοτικού σχολείου και καταστρώσαμε σχέδιο.. Να χαρούμε μια βόλτα στην πόλη για να αναδείξουμε την αξία της χρήσης ποδηλάτου σαν φιλικό μέσο μετακίνησης προς …

Διάβασε περισσότερα

προσκληση TIFF

Δρόμο παίρνω… έργο αφήνω!!

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του 8ου Δημοτικού  σχολείου , τον Δήμο Ρόδου και την Τροχαία Ρόδου οργανώνει ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος σχολικής και κοινωνικής ζωής  την Κυριακή 15 Μαΐου 2016  με τίτλο  «Δρόμο παίρνω..έργο αφήνω!!». Η συμμετοχή αφορά γονείς και μαθητές …

Διάβασε περισσότερα

DSC03352

Η ΑΥΛΗ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ –ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

Συνεργασία του 8ου Δημοτικού Σχολείου με το Ειδικό Πειραματικό Σχολείο ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Να αξιοποιηθεί η αυλή σαν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Να προωθηθεί η ενσωμάτωση μαθητών με αναπηρία και τυπικά αναπτυσσομένων μαθητών.

Διάβασε περισσότερα

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων