ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το σχολείο μας κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, και είναι ημέρες αγάπης και προσφοράς, πραγματοποιεί διάφορες δράσεις βοήθειας προς στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Έτσι και φέτος αποφασίσαμε σαν σχολείο να συνδράμουμε στην κοινή δράση που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/θμιας, η Β’ΕΛΜΕ, η Ένωση Γονέων και τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων – εφοδίων για τους συνανθρώπους μας που τεκμηριωμένα έχουν μεγάλη ανάγκη.
Εκτός από τον άμεσο προαναφερθέντα στόχο, η δράση εντάσσεται και στην εκπαιδευτική διαδικασία, αφού προάγει έννοιες όπως η φιλανθρωπία, η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη, η καλοσύνη.
Οι μικροί μας μαθητές και οι οικογένειές τους ενημερώθηκαν με σχετική ανακοίνωση για τη σχετική δράση και μέσα στην εβδομάδα Αλληλεγγύης από 4/12/2017 έως 8/12/2017 (Δευτέρα – Παρασκευή) και ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα συγκεντρώνοντας σε χώρο του σχολείου διάφορα αγαθά και εφόδια, τα οποία παραδόθηκαν στους εθελοντές του ΕΕΣ και θα μοιραστούν σε συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια και συμπαράσταση.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *