Γιορτή Τριών Ιεραρχών

 

Το σχολείο την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου θα είναι κλειστό λόγω αργίας των Τριών Ιεραρχών.

14η εθελοντική αιμοδοσία

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θέλοντας να συμβάλλουμε στην προσπάθεια που κάνουν κάποιοι συνάνθρωποι μας  εθελοντές αιμοδότες και να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές μας γενικότερα για τον εθελοντισμό διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Σύλλογο εθελοντών

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης 17-1-2019

Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος» από τη θεατρική ομάδα «Hokey Pokey» . Μέσα από την παράσταση μάθαμε για τη ζωή και το έργο του Μέγα Αλέξανδρου και ταξιδέψαμε νοερά στην εποχή που έζησε.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 09:00. Το σχολείο και το ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Βαθμολογία A΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στις 17 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:15-14:00 θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του Α΄ τριμήνου των μαθητών των  Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων.

Στο Δ3 θα δοθούν οι έλεγχοι στις 10.45-11.30, στο Ε2 στις 11.50-12.25 και στο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παρακολούθηση Θεατρικής παράστασης

 

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο» του Γιάννη Ξανθούλη στο θεατρικό εργαστήρι «Διόνυσος».

Στην Τσιμεντούπολη τα πάντα είναι γκρίζα από το πολύ τσιμέντο και δεν υπάρχει καθόλου πράσινο. Η Αννούλα, ένα κοριτσάκι, επαναστατεί και τη μέρα της γιορτής του Τσιμέντου

 » Διαβάστε όλο το άρθρο