Chat με το Κυπριακό εταιρικό σχολείο

Την Παρασκευή 21-1-2011, στα πλαίσια του προγράμματος Comenius, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας συνομίλησαν ηλεκτρονικά με τους μαθητές της Δ΄ τάξης του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου. Στη διάρκεια της συνομιλίας οι μαθητές του Κυπριακού σχολείου μας παρουσίασαν την οικολογική εφημερίδα τους με τίτλο  “Εμένα με νοιάζει” και τους χαρτοφάγους που κατασκεύασαν.

κάντε κλικ στο “συνέχεια” για να δείτε όλο το άρθρο…

Με τη σειρά τους οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν αφίσες για την Κύπρο και τις θάλασσ’ές μας, άλλες κατασκευές τους για το πρόγραμμα και τραγούδησαν το Βέλγικο τραγούδι του προγράμματος. Τη συνομιλία συντόνισαν ποι υπεύθυνοι εκαπιδευτικοί των σχολείων Πανίκκος Χιουρούππας, Κύπρος και Μακαρονοπούλου Σταυρούλα, Ελλάδα. Επίσης, χαιρέτισαν τους μαθητές του Κυπριακού σχολείου ο Διευθυντής του σχολείου μας κος Βασίλογλου Φώτης και η δασκάλα της τάξης κα Δέδε Σοφία.

Η συνομιλία  με τους Κύπριους μαθητές επαναλήφθηκε τη Δευτέρα 24-1-2011.  Αυτή τη φορά συμμετείχαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας. Τη συνομιλία παρακολούθησαν ο Διευθυντής του σχολείου μας, η δασκάλα της τάξης κα Νίνα Δρίλλια, η Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης κα Κασάπα Δέσποινα και η δασκάλα της Ε1 τάξης του 5ου Δημοτικού κα Μαρία Ψύχα. Τέλος, από την Κυπριακή πλευρά έστειλαν χαιρετισμούς η Διευθύντρια του Σχολείου κα Έλλη Θεοδούλου και η Επιθεωρήτρια η οποία επισκέφτηκε το σχολείο.

Κατηγορίες: Comenius, Δραστηριότητες εταιρικών σχολείων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *