Απρίλιος 2013 αρχείο

ΤΑ “ΔΕΥ-ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ” ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

Προλάβετε να διαβάσετε την εφημερίδα της Β’ Τάξης…πριν εξαντληθεί! Είναι φρέσκια, ενημερωμένη και κυρίως…αποφεύγει τα νέα για την οικονομία! Πατώντας την εικόνα, ανοίγετε την εφημερίδα μας σε νέα σελίδα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/691

“Ο μικρός Ευκλείδης”

Παρασκευή 5 Απρίλη και στο σχολείο μας η Ε’ και ΣΤ’ τάξη είναι πανέτοιμες για ένα ξεχωριστό διαγωνισμό. “Ο μικρός Ευκλείδης”, ο διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, απαιτεί γρήγορα μολύβια και ακονισμένα μυαλά. Εμείς δε μένει παρά να ευχηθούμε στα παιδιά καλή επιτυχία αλλά και συγχαρητήρια για την επιλογή τους να συμμετέχουν!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/690

“ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ – GlossoMobil”

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα θα είναι για το επόμενο χρονικό διάστημα στη διάθεση των μαθητών της γερμανικής γλώσσας από την εκπαιδευτικό κ. Γκουβά Παρασκευή. Το πρόγραμμα “Γερμανικά σε Κίνηση” υπόσχεται αποκλειστικά ευχάριστες εμπειρίες! Δωρεάν παιχνίδια, παρουσιάσεις, ομιλίες, εκθέσεις και άλλα θα περιλαμβάνονται στη μαθησιακή διαδικασία της διδασκαλίας των γερμανικών. Το μάθημα θα εμπλουτιστεί με διδακτικό υλικό, μουσική κ.α. δίνοντας κίνητρα στους μαθητές και στους γονείς τους.

Το GlossoMobil θα είναι ένα μοναδικό όχημα πολιτισμού, που για πρώτη φορά μεταφέρει μια ολόκληρη χώρα με τη γλώσσα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σε άλλες χώρες. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Γερμανικά σε Κίνηση” αρχίζει και στο σχολείο μας τη διαδρομή του!!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/688

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς