ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,  αγαπητοί  μαθητές και μαθήτριες του 8ου Δημ. Σχολ. Κορυδαλλού,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου , ως νέας Διευθύντριας του 8ου Δημ. Σχολείου Κορυδαλλού, σας απευθύνω τους πιο εγκάρδιους χαιρετισμούς μου και σας καλωσορίζω στο κοινό μας  συναρπαστικό  ταξίδι στη γνώση και τη δημιουργία.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κι εγώ προσωπικά,  είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τους μαθητές μας σε καινούρια μονοπάτια, να τους προσφέρουμε ευκαιρίες και να τους δώσουμε εφόδια χρήσιμα στη ζωή τους. Γνωρίζουμε καλά πως εμπιστευόσαστε στα χέρια μας  ό,τι πολυτιμότερο έχετε.Η κοινή μας αγάπη για τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας, είναι το σημείο αναφοράς όλων των προσπαθειών μας! Να είστε σίγουροι λοιπόν, πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή κι έμπειρα χέρια! Να είστε βέβαιοι πωςθα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει δημιουργικά, ευχάριστα και αποτελεσματικά.

Αγαπημένα μας παιδιά, σας περιμένουμε ξεκούραστους, ανανεωμένους και ωριμότερους για μια νέα σχολική χρονιά, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!

Ιδιαίτερο καλωσόρισμα στους μαθητές και της μαθήτριες της Α’ τάξης κι όλους τους νέους μας μαθητές και τις μαθήτριες που έρχονται από άλλα σχολεία. Καλή αρχή στο νέο τους σχολικό περιβάλλον, το οποίο θα πρέπει να το νιώθουν σαν μια ζεστή αγκαλιά που τους υποδέχεται με αγάπη,

Πολλές Θερμές ευχές για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.

Η Δ/ντρια του σχολείου,

Χατζηκαστένογλου Ιωάννα

Σχετική εικόνα

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimkoryd/archives/2055

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς