Ενημέρωση για την ΕΔΥ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος το σχολείο μας θα υποστηρίζεται κάθε Τρίτη  9:00-13:00, από την Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) η οποία αποτελεί πρωτοβάθμιο όργανο του Υπουργείου Παιδείας για την εκπαιδευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη των μαθητών.

Η ΕΔΥ αποτελείται από μία ομάδα ειδικών: εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής, κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο. Τα μέλη της ΕΔΥ δραστηριοποιούνται υπό το πρίσμα της συνεργατικής διεπιστημονικής προσέγγισης και έχουν ως στόχο τόσο την αξιολόγηση των αναγκών του μαθητή, όσο και τη δημιουργία ενός προγράμματος διαφοροποιημένης διδασκαλίας και την παροχή εξειδικευμένων παρεμβάσεων.

Προκειμένου τα μέλη της ΕΔΥ να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες στους μαθητές είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη των γονέων και η σταθερή τους συνεργασία με τους ειδικούς που βλέπουν το μαθητή. Για οποιοδήποτε προσωπικό ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΥ ισχύει το απόρρητο που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων. Επίσης, οι γονείς μπορούν να απευθύνουν αιτήματα αξιολόγησης και συνεργασίας προς την ΕΔΥ.

Η Διευθύντρια

Σταυρούλα Γεωργακλή

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.