Παρουσίαση Προγράμματος Δ΄ τάξης για τα Παλιά Επαγγέλματα

Ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική παράσταση που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5/5, το πολιτιστικό πρόγραμμα της Δ΄τάξης για τα παλιά επαγγέλματα. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά γνώρισαν επαγγέλματα του παρελθόντος. Ανά ομάδες συγκέντρωσαν πληροφορίες και οπτικό υλικό από διάφορες πηγές, το επεξεργάστηκαν και κατέληξαν σε συμπεράσματα για τους λόγους εξαφάνισης ορισμένων και την εξέλιξη άλλων. Στη συνέχεια προχώρησαν σε γραπτές και εικαστικές εργασίες και στην εκμάθηση σχετικών τραγουδιών. Τέλος, παρουσίασαν τα παλιά επαγγέλματα μέσα από κεφάτα σκετσάκια δικής τους έμπνευσης.

Στην εκδήλωση οι μαθητές του ενός τμήματος παρουσίασαν τις εργασίες τους στους μαθητές του άλλου τμήματος και τραγούδησαν όλοι μαζί με κέφι.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά (και φυσικά στους δασκάλους τους) και θερμές ευχαριστίες στους γονείς τους, η συνδρομή των οποίων αποδείχθηκε πολύτιμη σε όλες τις φάσεις υλοποίησης του προγράμματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Ψωμακέλη, ο οποίος κατασκεύασε ένα εκπληκτικό ομοίωμα λατέρνας. Παρακάτω υπάρχουν δύο παρουσιάσεις, μια με τις εργασίες που συνέθεσαν οι μαθητές και μια με φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δείτε το στο slideshare.net

Δείτε το στο slideshare.net

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση