Ιούλ 14 2018

Βεβαίωση Συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ 2018.

Συντάκτης: κάτω από Γενικά και με ετικέτα:

Η Βεβαίωση Συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τη βεβαίωση συμμετοχής τους από το ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 16-7-2018 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο και για να χορηγήσουν την ανωτέρω βεβαίωση συμμετοχής στους ενδιαφερόμενους.

15 Σχόλια

Ιούλ 03 2018

Μηχανογραφικό δελτίο – Τι πρέπει να προσέξετε

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Οι πανελλήνιες τελείωσαν και τώρα ήρθε η ώρα της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού, μία διαδικασία απλή αλλά απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Έως τις 16 Ιουλίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού, ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να μελετήσει τις επιλογές του και να πάρει πληροφορίες για τις σχολές που τον ενδιαφέρουν, το πανεπιστήμιο που ανήκουν και τα προγράμματα σπουδών της κάθε μίας.

Έξι συν μία συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού:

1. Πριν από την ηλεκτρονική υποβολή, ο κάθε υποψήφιος μπορεί να γράψει «παραδοσιακά» σε χαρτί τις επιλογές του.

2. Οι πρώτες σχολές που θα δηλώσει ο υποψήφιος, καλό είναι να αποτελούν εκείνες που θα ήθελε πραγματικά να εισαχθεί, άσχετα με τον αριθμό των μορίων που έχει συγκεντρώσει. Δεν πρέπει να ιεραρχούνται οι σχολές κατά φθίνουσα σειρά μορίων μόνο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα ενδιαφέροντα, οι κλίσεις και οι προτιμήσεις του υποψηφίου. Οι προτιμήσεις για τις σχολές πρέπει να ανταποκρίνονται στα επιστημονικά ενδιαφέροντα και στα οικογενειακά και οικονομικά δεδομένα του.

3. Η πρώτη αυτή ομάδα σχολών -που λογικά αποτελείται από μικρό αριθμό σχολών- θα πρέπει να δηλωθεί, ξεκινώντας από τις από τις υψηλόβαθμες προς τις χαμηλόβαθμες και παράλληλα, από την κοντινότερη πόλη προς την πιο μακρινή. Για παράδειγμα, εάν ένας υποψήφιος θα ήθελε να περάσει είτε στην Ιατρική, είτε στη Βιολογία, δηλώνει πρώτα όλες τις Ιατρικές σχολές, ξεκινώντας από εκείνη της Αθήνας και στη συνέχεια, όλες της Βιολογίας, ξεκινώντας και πάλι από εκείνη της Αθήνας, συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες.

4. Οι προβλέψεις για τις βάσεις, αν και πολύ σημαντικές ως πληροφορία, δεν θα πρέπει να αποτελέσουν βασικό άξονα επιλογής ή/και κατάταξης των σχολών στο μηχανογραφικό. Το ότι μία σχολή στην οποία θα ήθελε να εισαχθεί ένας υποψήφιος προβλέπεται να σημειώσει άνοδο στη βάση της, με περισσότερα μόρια από εκείνα που έχει συγκεντρώσει ο υποψήφιος, δεν αποτελεί παράγοντα αποκλεισμού της σχολής αυτής από το μηχανογραφικό.

5. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην αρίθμηση των προτιμήσεων: Θα πρέπει να είναι συνεχόμενη, ξεκινώντας από τον αριθμό 1 και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά ή επαναλήψεις των αριθμών της σειράς προτίμησης.

6. Ο κάθε υποψήφιος δεν πρέπει να επηρεαστεί από τις προτιμήσεις άλλων υποψηφίων.

7. Καλό θα ήταν, ανεξαρτήτως του αριθμού των μορίων που έχει συγκεντρώσει, ο κάθε υποψήφιος να δηλώσει όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα από το επιστημονικό πεδίο που έχει επιλέξει, ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εισαγωγής σε κάποιο τμήμα με επιστημονικό ενδιαφέρον για τον υποψήφιο.

Πάντως, καλό είναι η επιλογή των σχολών και ο καθορισμός του μηχανογραφικού να γίνουν χωρίς πίεση και χωρίς άγχος, χωρίς να παίρνονται τοις μετρητοίς οι κάθε είδους συμβουλές που μπορεί να δίνονται είτε από γνωστούς, είτε από τα ΜΜΕ. Οι καλύτεροι σύμβουλοι είναι οι καθηγητές και, καλό είναι σε κάθε περίπτωση απορίας, οι υποψήφιοι να στρέφονται πρώτα σε εκείνους.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών λήγει στις 16 Ιουλίου, καθώς επίσης και ότι μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο στην διεύθυνση: http://exams.it.minedu.gov.gr.

Από πλευράς υπουργείου, μάλιστα, προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους

15 Σχόλια

Ιούν 29 2018

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Το Λύκειο θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί το κοινό τον Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Πέμπτη από 8:20 πμ έως 14:00 μμ.

Για την υποστήριξη της Ηλεκτρονικής Υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου το σχολείο θα λειτουργήσει επιπλέον τη Δευτέρα 9-7-2018 καθώς και τη Δευτέρα 16-7-2018 από 8:20 πμ έως 14:00 μμ.

Καλό καλοκαίρι

15 Σχόλια

Ιούν 28 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΠΕ ΤΟΥ 7ου ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Για την υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων κατά την 4η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ (βλ. πλήρες κείμενο Πρόσκλησης ΕΔΩ), με προβλεπόμενη έναρξη τον Οκτώβριο 2018.

  • Κατ’ εξαίρεση, στην παρούσα περίοδο επιμόρφωσης, δίδεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς, που κατά την κρίση τους διαθέτουν βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε., δηλαδή διαθέτουν την ουσιαστική προϋπόθεση για την παρακολούθηση του προγράμματος, να υποβάλουν αίτηση και να συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη στην επιμόρφωση Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε., έστω και αν δεν διαθέτουν πιστοποίηση Α’ επιπέδου ΤΠΕ (δεδομένου ότι, λόγω τεχνικών και διαχειριστικών ζητημάτων που έχουν ανακύψει, δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν να διεξαχθούν οι προβλεπόμενες στο έργο εξετάσεις πιστοποίησης Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε.). Ωστόσο κατά τη διαδικασία κλήρωσης – κατανομής στα προγράμματα, θα δίδεται προτεραιότητα στους έχοντες πιστοποίηση.
  • Σε ορισμένες περιοχές (πχ. Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας), για λόγους που σχετίζονται με το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Πράξης και τους περιορισμούς που αυτό θέτει στην κατανομή του διαθέσιμου προϋπολογισμού ανά γεωγραφική περιφέρεια, διατίθεται προς υλοποίηση ιδιαίτερα μεγάλο πλήθος προγραμμάτων (βλ. Πίνακα Παραρτήματος Α της Πρόσκλησης), ενδεχομένως δυσανάλογο του πλήθους των τοπικών εκπαιδευτικών, ενώ σε άλλες περιοχές συμβαίνει το αντίθετο (πχ. Διευθύνσεις Αττικής).
  • Το μεγάλο πλήθος προγραμμάτων στις περιοχές που αυτό παρατηρείται, προορίζεται να καλύψει εκτός από τις τοπικές ανάγκες και επιμορφωτικές ανάγκες άλλων περιοχών, στις οποίες για τους παραπάνω ή και για άλλους λόγους (πχ. έλλειψη επιμορφωτών) δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν αρκετά ή καθόλου προγράμματα. Για τον ίδιο λόγο διατίθεται επίσης, μεγάλο πλήθος προγραμμάτων κατηγορίας ΙΙ (μεικτού μοντέλου επιμόρφωσης), σε ποσοστό ~60% επί του συνόλου.
  • Επομένως, τα ΚΣΕ (ιδίως εκείνα των περιοχών με μεγάλο πλήθος προγραμμάτων) θα κληθούν να οργανώσουν προγράμματα μεικτού μοντέλου επιμόρφωσης (ιδίως τύπου IIb), τα οποία θα έχουν την ευχέρεια να στελεχώσουν με επιμορφωτές από οποιαδήποτε περιοχή της χώρας και στα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί, επίσης από οποιαδήποτε περιοχή της χώρας ή αποσπασμένοι στο εξωτερικό.
  • Με τις παραπάνω ρυθμίσεις δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, ανεξάρτητα από τον τόπο απασχόλησης/διαμονής τους και την ειδικότητά τους, πράγμα που σε μεγάλο βαθμό διασφαλίζει την πλήρωση και διεξαγωγή των προγραμμάτων, τα οποία κατ’ ανάγκη καταρτίζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τους γεωγραφικούς περιορισμούς που τίθενται από το πλαίσιο που διέπει το έργο (προτεραιότητες ΕΣΠΑ 2014-2020).

15 Σχόλια

Ιούν 27 2018

Την Παρασκευή μετά τις 13:00 μ.μ. αναρτώνται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Μόνο τους κωδικούς και όχι τα ονόματα των υποψηφίων θα περιλαμβάνουν οι εκτυπωμένες καταστάσεις με τις βαθμολογίες που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας στους διευθυντές των λυκείων.

Η απόφαση λήφθηκε για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η επίδοση ενός υποψηφίου στις εξετάσεις.

Να φέρετε το δελτίο εξεταζομένου.

15 Σχόλια

Ιούν 26 2018

συμβουλευτικά βήματα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

15 Σχόλια

Ιούν 25 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 55 ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ.

Συντάκτης: κάτω από Τέχνη

συμμετέχει και το σχολείο μας!

Ομαδική μαθητική έκθεση εικαστικών στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»

15 Σχόλια

Ιούν 22 2018

υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, οι υποψήφιοι ΓΕΛ μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ.

Προκειμένου να εκδώσουν κωδικό ασφαλείας, οι υποψήφιοι απευθύνονται στο Λύκειο, στο οποίο έχουν υποβάλει την αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εάν οι υποψήφιοι ανήκουν στην κατηγορία του 10%, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα.

Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Επισημαίνεται ότι από τις 22-06-2018 οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, μπορούν να προβούν στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της προθεσμίας υποβολής οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στον σχετικό σύνδεσμο.

Στον παρόντα ιστότοπο μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, τις βάσεις και τα στατιστικά προτιμήσεων του προηγούμενου έτους καθώς και τις εγκυκλίους των Μ.Δ. Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΓΕΛ 2018

15 Σχόλια

Ιούν 22 2018

B’ φάση αιτήσεων εγγραφής

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δηλώσεων Προτίμησης στο e-εγγραφές από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).

σχετικές οδηγίες

15 Σχόλια

Ιούν 22 2018

Ανακοίνωση για τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών της Α τάξης σχ. έτους 2018-2019

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Με βάση την τελευταία, σημερινή ενημέρωση του υπουργείου, η εγγραφή των μαθητών στη Α τάξη πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τη 29/6/18, 14:00

και για να γίνει αυτό πρέπει να

ξαναμπείτε στην πλατφόρμα e-eggrafes.minedu.gov.gr και να εκτυπώσετε την οριστική αίτηση και να τη φέρετε οι ίδιοι στο σχολείο για την εγγραφή, μαζί με φωτοτυπία της Αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου πιστοποιητικού του παιδιού σας.

Σε πρώτη φάση αυτή τη διαδικασία να κάνουν οι παρακάτω μαθητές:

 

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια

Ιούν 21 2018

Ορισμός εξεταστικών κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

2ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας

 Μεγαλοπόλεως 21 & Κρέμου

 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 17675 

 

Τηλέφωνο: 210 94 16 503

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2018 ΔΔΕ Δ ΑΘΗΝΑΣ

15 Σχόλια

Ιούν 17 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2018

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

2018_6_15_Φ_251_99202_Α5_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2018_ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ_signed 2018_6_15_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2018

 

2018_6_15_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2018

15 Σχόλια

Ιούν 14 2018

Ενημερωτική συνάντηση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

 

«Συμβουλευτικά βήματα για τη συμπλήρωση του νέου Μηχανογραφικού Δελτίου»

Καθημερινές ενημερώσεις στο χώρο του ΚΕΣΥΠ κατόπιν συνεννόησης

To ΚΕΣΥΠ θα παραμείνει ανοικτό έως τις 10/07/2018

Υπεύθυνες  ΣΕΠ/ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας

Αικατερίνη Κορδονούρη

Ευθαλία Κουρούκλη

1ο ΓΕΛ Καλλιθέας

Αγησιλάου & Αιγέως 41-43

Τηλέφωνο: 2109426389

Email: kesypka1@sch.gr

http://2kesyp-d-ath.att.sch.gr

Σχολικές μονάδες ευθύνης: Καλλιθέας, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης & Ταύρου

15 Σχόλια

Ιούν 14 2018

Η προκήρυξη διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.yen.gr ηΠροκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών_σπουδαστριών στις ΑΕΝ ακαδημαϊκού έτους 2018_2019 . Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από 11-6-2018. Όλοι οι υποψήφιοι από την 11-6-2018 πρέπει να
υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Παραρτήματος ΣΤ της Προκήρυξης Διαγωνισμού. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Δ) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.
Για τους υποψηφίους/ιες που επιθυμούν να εισαχθούν στις ΑΕΝ με τη διαδικασία των πανελλαδικών
εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ, η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 12-7-2018 ημέρα Πέμπτη.
Για τους υποψηφίους/ιες που επιθυμούν να εισαχθούν στις ΑΕΝ με τη διαδικασία κατάθεσης
απολυτηρίου Λυκείου, τα αποτελέσματα της οποίας εκδίδει το ΥΝΑΝΠ, η προθεσμία υποβολής των
δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 09-8-2018 ημέρα Πέμπτη.
Επισημαίνεται ότι, οι υποψήφιοι/ιες μπορούν να συμμετέχουν και με τις δύο διαδικασίες (και μέσω
πανελλαδικών εξετάσεων και μέσω κατάθεσης απολυτηρίου).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα που
αναγράφονται στη σχετική προκήρυξη και εναλλακτικά στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών που βρίσκεται στη Γρ. Λαμπράκη 150 – Πειραιά και στα τηλέφωνα: 2131371480, 1481.

15 Σχόλια

Ιούν 12 2018

Απολυτήρια – Αποτελέσματα – Ανανέωση εγγραφής

Συντάκτης: κάτω από Γενικά και με ετικέτα:

Τα απολυτήρια θα δοθούν από την Παρασκευή 22/6 (11:00 -14:00).

 

Οι έλεγχοι επίδοσης για τους μαθητές της Α και Β τάξης θα δοθούν:

από την Πέμπτη 21/6 (11:00-14:00), 22-28/6 (8:30-14:00) έως και 29/6 (8:30-12:00).

Παράλληλα θα γίνει η ανανέωση εγγραφής στην επόμενη τάξη και γι΄αυτό θα πρέπει να φέρετε την εκτυπωμένη ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης και να συμπληρώσετε στο σχολείο μία υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνετε ότι ασκείτε νόμιμα την κηδεμονία του παιδιού και μαθητή μας και το email  στο οποίο θα ενημερώνεστε για ζητήματα της πορείας φοίτησης.

15 Σχόλια

Ιούν 08 2018

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Από 22/6/2018 έως και 29/6/2018 θα μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της εφαρμογής για το αποτέλεσμα της δήλωσης προτίμησής σας.

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Από 25/6/2018 έως και 29/6/2018 για όσους δεν έχουν υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής για λόγους ανωτέρας βίας, θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης εγγραφής-Δήλωσης προτίμησης για τα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. μέσω της εφαρμογής.

15 Σχόλια

Ιούν 05 2018

Πρόγραμμα Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 – Γενικές Οδηγίες – Δικαιολογητικά

Συντάκτης: κάτω από ΣΠΟΥΔΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Τ.Ε.Φ.Α.Α. 2018 

15 Σχόλια

Μαΐ 29 2018

graffiti στο σχολείο μας

Συντάκτης: κάτω από Τέχνη και με ετικέτα:

Αγγερέτα Ελένη Μαρία Τερέζα, Κατσιάρα Ευαγγελία Μαρία, Βλάχος Χαράλαμπος

15 Σχόλια

Μαΐ 29 2018

Η εγκύκλιος για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Σχολές Πυροσβεστικής

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Εκδόθηκε από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος η εγκύκλιος  για την εισαγωγή των υποψηφίων  στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος θα γίνεται από την Δευτέρα 18-06-2018 έως και την Δευτέρα 25-06-2018.
Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως από την Τρίτη 19-06-2018 έως και την Τρίτη 26-06-2018 και από ώρα 08:00 έως 16:00 στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για τις λοιπές διαδικασίες που προβλέπονται στην προκήρυξη.

15 Σχόλια

Μαΐ 25 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ»

Συντάκτης: κάτω από Διδακτική

Ο ρητορικός όμιλος του σχολείου μας, ο καλούμενος απο τους μαθητές μας «ΡΟΚ» (:ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ), σας προσκαλεί την Κυριακή 27 Μαΐου και ώρα 19:00 στο χώρο του σχολείου, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα «ανοιχτό» μάθημά μας. Γονείς και φίλοι των μαθητών που τον αποτελούν θα παρακολουθήσουν μία «επίδειξη» όλων των «αγωνισμάτων λόγου και ρητορικής» στα οποία εκπαιδεύτηκαν οι 11 μαθητές-μέλη του κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, η οποία είναι η πρώτη της λειτουργίας αυτού του Ομίλου.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ομίλου αυτού, οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με όλες τις μορφές τους προφορικού λόγου και κλήθηκαν να σκεφτούν ολόπλευρα,να αναπτύξουν κριτική σκέψη, ευφράδεια και την ικανότητα να εκφράζονται με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια εξασκήθηκαν στη δημόσια ομιλία και, ταυτόχρονα, δούλεψαν συλλογικά. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να σας δείξουν τις νέες ικανότητες που κατάκτησαν στη διάρκεια των συναντήσεων μας.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!
Οι υπεύθυνοι του ΡΟΚ
Μ. Μαρκεσίνη
Γ. Μπίκος

15 Σχόλια

Μαΐ 22 2018

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ και με ετικέτα:

Από 15 έως 18 Μαρτίου το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδρομή 45 μαθητών και μαθητριών του, στην όμορφη και αναπτυσσόμενη,  βορειότερη χώρα των Βαλκανίων: τη Ρουμανία. Τα παιδιά διέμειναν στο Βουκουρέστι, όπου, εκτός των άλλων, περιηγήθηκαν στην παλιά πλακόστρωτη πόλη, περπάτησαν στο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης, δείπνησαν σε ένα καταπληκτκό μεσαιωνικό εστιατόριο και επισκέφθηκαν το τεράστιο Κοινοβούλιο (το 2ο μεγαλύτερο στον κόσμο) και το σπίτι του Τσαουσέσκου. Επισκέφθηκαν, όμως, και το όρος Σινάια, το παλάτι Πέλες, τον Πύργο του Μπραν (:Πύργος του Δράκουλα), τη γραφική γερμανόφωνη πόλη Μπρασόβ και τα μοναδικά Αλατωρυχεία της Σαλίνα-Πράχοβα. Παρά την ταλαιπωρία της 4ης ημέρας της εκδρομής, λόγω της κακοκαιρίας και του όχι τόσο ικανοποιητικού επαρχιακού οδικού δικτύου της χώρας, η εκδρομή αυτή θα μείνει σε όλους αξέχαστη, ίσως για διαφορετικό λόγο στον καθένα, καθώς η Ρουμανία και το ταξίδι αυτό, έδωσαν ποικίλα βιωματικά ερεθίσματα στον κάθε εκδρομέα. Ακόμα και στον πιο απαιτητικό.

Οι ακόλουθες φωτογραφίες, αποδίδουν κάτι, τόσο από τη μαγεία, όσο και από την αλήθεια της εκδρομής εκείνης.

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-2018

 

15 Σχόλια

Μαΐ 21 2018

βαθμοί β τετραμήνου

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

ΕΠΙΔΟΣΗ ελέγχου β τετραμήνου ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ή ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/5/18 από 11:45 έως 14:00

15 Σχόλια

Μαΐ 20 2018

Η προκήρυξη για τους υποψηφίους για τις Αστυνομικές Σχολές

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

15 Σχόλια

Μαΐ 18 2018

το πρόγραμμα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ_2017-2018

 

15 Σχόλια

Μαΐ 16 2018

19-29 Ιουνίου οι υγειονομικές και πρακτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά και με ετικέτα:

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες

β) βεβαίωση οπτικής οξύτητας, ακτινογραφία θώρακα και καρδιογράφημα με σχετικές γνωματεύσεις. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

γ) το δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους  όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου. Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο.

19-29 Ιουνίου οι υγειονομικές και πρακτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ

15 Σχόλια

Επόμενα »