Φεβ 18 2020

προστατεύω το περιβάλλον ανακυκλώνω και κερδίζω

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

15 Σχόλια

Φεβ 16 2020

Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:Λήψη αρχείου

15 Σχόλια

Φεβ 15 2020

Κατάταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

15 Σχόλια

Φεβ 07 2020

Σεμινάριο για γονείς

Συντάκτης: κάτω από ΓενικάΛήψη αρχείου

 Λήψη αρχείου

15 Σχόλια

Ιαν 26 2020

Oδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης

Συντάκτης: κάτω από ΓενικάΛήψη αρχείου

15 Σχόλια

Ιαν 24 2020

Εγκύκλιος ενημέρωση για ΝΕΟ και ΠΑΛΑΙΟ σύστημα εξετάσεων

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

15 Σχόλια

Ιαν 24 2020

Επιλογή τουριστικού γραφείου για την πραγματοποίηση εκδρομής στη Μακεδονία

Συντάκτης: κάτω από ΓενικάΛήψη αρχείου

15 Σχόλια

Δεκ 18 2019

ΕΥΧΕΣ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου ΓΕΛ Καλλιθέας εύχεται το νέο έτος να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και να χαρίσει σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει!   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 

15 Σχόλια

Δεκ 18 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΛΑΣΗΣ 2023

Συντάκτης: κάτω από ΓενικάΛήψη αρχείου

15 Σχόλια

Νοέ 25 2019

κλειστά μέχρι τις 10:00 όλα τα σχολεία της Αττικής

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, για την ασφάλεια των μαθητών με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τα σχολεία σε όλο το Λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 το πρωί.

Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.

Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κριθεί εκ νέου και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για το αν θα ξεκινήσουν τα σχολεία τη λειτουργία τους, μετά τις 10 το πρωί.

15 Σχόλια

Νοέ 24 2019

ώρες υποδοχής γονέων για ενημέρωση

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:Λήψη αρχείου

 

15 Σχόλια

Νοέ 20 2019

Παγκόσμια πρωτιά για την ελληνική αποστολή στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση

3 αργυρά, 1 χάλκινο, 1 τέταρτη θέση, 1 έβδομη και 1 ένατη θέση απέσπασαν οι ελληνικές ομάδες

Οι ελληνικές ομάδες σημείωσαν την καλύτερη επίδοση της φετινής διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα μετάλλια -μαζί με την Ρωσία- ανάμεσα σε 423 ομάδες από 73 χώρες, μία παγκόσμια διάκριση εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα.

Με τέσσερα μετάλλια -τρία αργυρά, ένα χάλκινο- και τρεις διακρίσεις (τέταρτη, έβδομη και ένατη θέση) επέστρεψε η ελληνική αποστολή από τον παγκόσμιο τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, με θέμα την ανοικοδόμηση των πόλεων του μέλλοντος.

Οι Έλληνες μαθητές, που ταξίδεψαν στο Γκιόρ, συναγωνίστηκαν στη δημιουργία και τον προγραμματισμό ρομποτικών κατασκευών στους τομείς των αστικών μεταφορών, της ύδρευσης και της διαχείρισης αποβλήτων, του φωτισμού και της θέρμανσης κτιρίων, έχοντας ως θέμα τις «Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities)».

Στο σχολείο μας τα μαθήματα Ρομποτικής  έχουν ξεκινήσει και γίνονται κάθε Δευτέρα 14:10 με τον κ. Αμπαριώτη Απόστολο.

15 Σχόλια

Οκτ 09 2019

Παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής-Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

H υποβολή  αιτήματος για παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής-Επαγγελματικού Προσανατολισμού από  σχολικές μονάδες ή γονείς θα πρέπει να γίνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του 1ου  ΚΕΣΥ Δ΄ Αθήνας   1kesydath@sch.gr

Τα στοιχεία που απαιτούνται για ατομικό αίτημα είναι:

Ονοματεπώνυμο γονέων

Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας

Έτος Γέννησης

Σχολική μονάδα & Τάξη φοίτησης

Διεύθυνση

Σταθερό & κινητό τηλέφωνο

Για  να επικοινωνήσετε με το 1ο ΚΕΣΥ Δ΄ Αθήνας (Λ. Συγγρού 165   Νέα Σμύρνη) παρακαλούμε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2131617480, 2131617491,495.

Για επικοινωνία με τον/την  υπεύθυνο/η σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού,  (Αιγέως 41-43 και Αγησιλάου,  Καλλιθέα, 1ο ΓΕΛ Καλλιθέας) παρακαλούμε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2109426389 .

Οι Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κορδονούρη Αικατερίνη

Κουρούκλη Ευθαλία

Αναγνώστου Θεοφάνης

15 Σχόλια

Οκτ 05 2019

Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση

Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, επίσης γνωστή και ως Διεθνής Ημέρα Εκπαιδευτικών, τιμά κάθε χρόνο στις 5 Οκτωβρίου την ελεύθερη Διδασκαλία που υπογράφηκε το 1966. Η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών συνδιοργανώνεται σε συνεργασία με την UNICEF, το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη, τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

Καθιερώθηκε το 1994 μετά από την απόφαση της UNESCO/ΔΟΕ για την Σύσταση σχετικά με το Καθεστώς των Εκπαιδευτικών.  Στόχος της είναι να επικεντρωθεί στην «εκτίμηση, αξιολόγηση και βελτίωση των εκπαιδευτικών του κόσμου» και να δώσει την ευκαιρία να εξετάσουν τα ζητήματα που σχετίζονται με τους εκπαιδευτικούς και τη διδασκαλία.   Η Σύσταση θέτει κριτήρια αναφοράς σχετικά με τα δικαιώματα και τις ευθύνες των εκπαιδευτικών και τα πρότυπα που αφορούν την αρχική προετοιμασία και την περαιτέρω εκπαίδευσή τους, τις προσλήψεις, την απασχόληση και τους όρους διδασκαλίας και μάθησης.

Το 1997, υιοθετήθηκε και η Σύσταση για το καθεστώς του προσωπικού διδασκαλίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμπληρώνοντας τη Σύσταση του 1966.   Όπως αναφέρει η UNESCO για την Ημέρα των Εκπαιδευτικών, με την υιοθέτηση του στόχου 4 για την αειφόρο ανάπτυξη στην εκπαίδευση και του ειδικού στόχου που αναγνωρίζει τους δασκάλους ως βασικά στοιχεία για την υλοποίηση της ατζέντας για την εκπαίδευση, η συγκεκριμένη ημέρα δίνει τη δυνατότητα να επισημανθεί η πρόοδος, αλλά και να εκφραστούν οι προβληματισμοί σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί.

Πηγή: www.lifo.gr

15 Σχόλια

Οκτ 02 2019

πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 7ου ΓΕΛ Καλλιθέας

Ο δ/ντής του σχολείου σας προσκαλεί τη Δευτέρα 7/10/19 στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, για μία ενημερωτική συνάντηση σχετικά με όλα τα ζητήματα της σχολικής ζωής του τρέχοντος χρόνου.

Στη συνάντηση θα βρίσκεται και η κα Κορδονούρη για να κάνει ενημέρωση για τις τρέχουσες (νομοθετικές) ρυθμίσεις του υπουργείου για τις σπουδές στο Λύκειο.

Με την ευκαιρία της συνάντησής μας, μπορείτε, όσοι ΔΕΝ έχετε ακόμα τακτοποιήσει την εγγραφή του παιδιού σας, να την ολοκληρώσετε, φέρνοντας την ταυτότητα του παιδιού σας.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων – οπότε όσοι θέλετε θα έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε με την ετήσια συνδρομή σας και το ταμείο του Συλλόγου.

Γ. Μπίκος

15 Σχόλια

Σεπ 04 2019

ώρα αγιασμού

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Ο αγιασμός θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 10:00 π.μ. Επίσης θα δοθούν τα βιβλία. Καλή χρονιά!

15 Σχόλια

Αυγ 29 2019

Τα αποτελέσματα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής συγχαίρουν όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχονται καλή δύναμη και σταδιοδρομία στη ζωή τους.

 

επιτυχόντες 2018-2019

επιτυχόντες απόφοιτοι 2018 (10%)

επιτυχόντες απόφοιτοι 2017 (10%)

 

 

15 Σχόλια

Ιούλ 10 2019

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 15-7-2019, προθεσμία που είναι αποκλειστική. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

15 Σχόλια

Ιούλ 07 2019

Δοκιμαστική εφαρμογή της Α’ Δήλωσης προτίμησης για τα Τμήματα Ελεύθερης Πρόσβασης

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Άνοιξε για δοκιμαστική εφαρμογή και είναι στη διάθεση των μαθητών που θα φοιτήσουν στη Γ’ Λυκείου το έτος 2019 -2020, η πλατφόρμα https://a-dilosi.it.minedu.gov.gr/ για την Α’ Δήλωση προτίμησης Τμημάτων από την οποία θα προκύψουν τα Τμήματα Ελεύθερης Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εφαρμογή σε αυτή τη φάση έχει το σκοπό της επίδειξης (demo) για την εξοικείωση των μαθητών με το νέο σύστημα.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εισέλθουν στο demo, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς εξετάσεων 20000011, 20000012, 20000013 και 20000014 για τα επιστημονικά πεδία 1, 2, 3 και 4 αντίστοιχα. Για όλους αυτούς τους κωδικούς εξετάσεων ο κωδικός ασφαλείας είναι «123».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:

  1. Η υποβολή της Α΄ Δήλωσης είναι υποχρεωτική, ακόμα κι αν ο υποψήφιος δεν ενδιαφέρεται για πρόσβαση σε Τμήματα Ελεύθερης Πρόσβασης (ΤΕΠ). Αν δεν την υποβάλει, χάνει το δικαίωμα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ακόμα και μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.
  2. Οι επιλογές δεν είναι δεσμευτικές. Η Α΄ Δήλωση προσφέρει τη δυνατότητα εισαγωγής σε κάποιο Τμήμα χωρίς εξετάσεις, αλλά ο υποψήφιος διατηρεί το δικαίωμα τον ερχόμενο Φεβρουάριο να αρνηθεί το ΤΕΠ που μπορεί να δήλωσε και να συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στην περίπτωση αυτή η Α΄ Δήλωση παύει να ισχύει.
  3. Πριν γίνει η επιλογή Τμημάτων θα πρέπει τα ατομικά στοιχεία να είναι σωστά.
  4. Στην Α΄ Δήλωση ο υποψήφιος μπορεί να εντάξει από 1 μέχρι 10 Τμήματα.
  5. Η σειρά προτίμησης δεν έχει σημασία.
  6. Μέχρι την οριστικοποίηση της δήλωσης (και εφόσον δεν έχει εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής), μπορούν να γίνουν όσες αλλαγές θέλει ο υποψήφιος.
  7. Η οριστικοποιήση της Α΄ Δήλωσης πρέπει να γίνει μέσα στην οριζόμενη προθεσμία.
  8. Σύντομα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας Α΄ Δήλωσης, οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν αν στις επιλογές τους υπάρχουν ένα ή περισσότερα ΤΕΠ και ποια είναι αυτά. Τα ΤΕΠ δεν είναι προκαθορισμένα. Το αν κάποιο τμήμα θα χαρακτηριστεί ΤΕΠ εξαρτάται από το πόσοι/ες υποψήφιοι/ες θα το περιλάβουν στην Α΄ Δήλωση. Αν το περιλάβουν λιγότεροι από τους εισακτέους, τότε χαρακτηρίζεται ΤΕΠ.

15 Σχόλια

Ιούν 28 2019

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Το Λύκειο θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί το κοινό τον Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Τρίτη από 8:20 πμ έως 14:00 μμ.

Για την υποστήριξη της Ηλεκτρονικής Υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου το σχολείο θα λειτουργήσει επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019 από 8:20 πμ έως 14:00 μμ. Καλό καλοκαίρι

 

15 Σχόλια

Ιούν 27 2019

Την Παρασκευή 28/6 μετά τις 13:00 αναρτώνται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Μόνο τους κωδικούς και όχι τα ονόματα των υποψηφίων θα περιλαμβάνουν οι εκτυπωμένες καταστάσεις με τις βαθμολογίες που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες. Να έχετε μαζί σας το δελτίο εξεταζομένου.

15 Σχόλια

Ιούν 26 2019

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ 2019

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Σας γνωρίζεται ότι, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr, τροποποίηση της παραγράφου 3α του ΚΕΦ.VI «ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΚΕ)» της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές  Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ως προς τις « Βεβαιώσεις Ικανότητας Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.»

15 Σχόλια

Ιούν 25 2019

πρόσκληση για την ενημερωτική Ημερίδα σχετικά με  τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Πρόσκληση για την ενημερωτική Ημερίδα σχετικά με  τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου διοργανώνει ο Δήμος Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στη διάθεση των υποψηφίων για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων είναι το 1ο ΚΕΣΥ Δ΄ Αθήνας. Προηγείται αίτημα για ραντεβού τηλεφωνικώς από τους γονείς στα τηλέφωνα: 2131617491,480,495. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο 1ο ΓΕΛ Καλλιθέας, Στάση Ιζόλα, Τζιτζιφιές, στο 2ο όροφο.Λήψη αρχείου

15 Σχόλια

Ιούν 21 2019

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2019

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας,  οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 15-7-2019.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΛ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

15 Σχόλια

Ιούν 20 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2019-20 ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συντάκτης: κάτω από Αθλητισμός

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2019-20 ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020
ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ
ΠΑΤΗΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ & ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ 2019 (*)
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

15 Σχόλια

Επόμενα »