Μαΐ 22 2018

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ και με ετικέτα:

Από 15 έως 18 Μαρτίου το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδρομή 45 μαθητών και μαθητριών του, στην όμορφη και αναπτυσσόμενη,  βορειότερη χώρα των Βαλκανίων: τη Ρουμανία. Τα παιδιά διέμειναν στο Βουκουρέστι, όπου, εκτός των άλλων, περιηγήθηκαν στην παλιά πλακόστρωτη πόλη, περπάτησαν στο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης, δείπνησαν σε ένα καταπληκτκό μεσαιωνικό εστιατόριο και επισκέφθηκαν το τεράστιο Κοινοβούλιο (το 2ο μεγαλύτερο στον κόσμο) και το σπίτι του Τσαουσέσκου. Επισκέφθηκαν, όμως, και το όρος Σινάια, το παλάτι Πέλες, τον Πύργο του Μπραν (:Πύργος του Δράκουλα), τη γραφική γερμανόφωνη πόλη Μπρασόβ και τα μοναδικά Αλατωρυχεία της Σαλίνα-Πράχοβα. Παρά την ταλαιπωρία της 4ης ημέρας της εκδρομής, λόγω της κακοκαιρίας και του όχι τόσο ικανοποιητικού επαρχιακού οδικού δικτύου της χώρας, η εκδρομή αυτή θα μείνει σε όλους αξέχαστη, ίσως για διαφορετικό λόγο στον καθένα, καθώς η Ρουμανία και το ταξίδι αυτό, έδωσαν ποικίλα βιωματικά ερεθίσματα στον κάθε εκδρομέα. Ακόμα και στον πιο απαιτητικό.

Οι ακόλουθες φωτογραφίες, αποδίδουν κάτι, τόσο από τη μαγεία, όσο και από την αλήθεια της εκδρομής εκείνης.

 

15 Σχόλια

Μαΐ 21 2018

βαθμοί β τετραμήνου

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

ΕΠΙΔΟΣΗ ελέγχου β τετραμήνου ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ή ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/5/18 από 11:45 έως 14:00

15 Σχόλια

Μαΐ 20 2018

Η προκήρυξη για τους υποψηφίους για τις Αστυνομικές Σχολές

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

15 Σχόλια

Μαΐ 18 2018

το πρόγραμμα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ_2017-2018

 

15 Σχόλια

Μαΐ 16 2018

19-29 Ιουνίου οι υγειονομικές και πρακτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά και με ετικέτα:

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες

β) βεβαίωση οπτικής οξύτητας, ακτινογραφία θώρακα και καρδιογράφημα με σχετικές γνωματεύσεις. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

γ) το δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους  όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου. Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο.

19-29 Ιουνίου οι υγειονομικές και πρακτικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ

15 Σχόλια

Μαΐ 15 2018

Ορισμός εξεταστικών κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2018 ΔΔΕ Δ ΑΘΗΝΑΣ

15 Σχόλια

Μαΐ 14 2018

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Μετά την επιτυχή εγγραφή στη πλατφόρμα επιλέγοντας το «Εκτύπωση (PDF)» η Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης κατεβαίνει στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf ώστε να είναι δυνατή η εκτύπωσή της. Η αίτηση είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί καθώς θα πρέπει να προσκομιστεί ως δικαιολογητικό στο Σχολείο το οποίο τελικά θα φοιτήσει ο μαθητής ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή του.

Ενημέρωση για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – ΓΕΛ

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ

15 Σχόλια

Μαΐ 14 2018

ΡΟΚ (Ρητορικός Όμιλος Καλλιθέας)

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Η ρητορική ομάδα του σχολείου μας, η επονομαζόμενη και ΡΟΚ (Ρητορικός Όμιλος Καλλιθέας), είναι ο μοναδικός Όμιλος Ρητορικής που λειτουργεί σε σχολείο της Καλλιθέας. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με πρωτοβουλία του δ/ντή και καθηγητή του σχολείου, Γ. Μπίκου. Αρχικά, αποτελείτο από 6 μαθητές. Σήμερα όμως, αποτελείται από 10 μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου, και συγκεκριμένα, από 8 μαθητές του 7ου ΓΕΛ και 2 μαθητές του 6ου ΓΕΛ, οι οποίοι εκπαιδεύονται, κάθε Παρασκευή μεσημέρι στο χώρο του σχολείου μας, στη ρητορική τέχνη από τη Μαρσώ Μαρκεσίνη εκπαιδεύτρια ρητορικής, υπό την επίβλεψη, την επιστημονική εποπτεία και την οργανωτική ευθύνη του Γ. Μπίκου, διδάσκοντα πολιτικής ρητορικής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παν/μίου Αθηνών και αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση.

Η ΡΟΚ, λοιπόν, παρά το ότι έχει ζωή μόλις μερικών μηνών, πέτυχε φέτος τα εξής δύο σημαντικά:

Πρώτον, το τμήμα των μαθητών του 7ου  ΓΕΛ που την αποτελούν, μετείχε στους πανεπιστημιακούς Αγώνες επιχειρηματολογίας που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας την άνοιξη του 2018 και είχε μια ικανοποιητική θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη των 79 σχολείων που έλαβαν μέρος σε αυτούς τους Αγώνες.

Και δεύτερον, το μικτό τμήμα του ΡΟΚ, δηλαδή αυτό που αποτελείται από τους 6 μαθητές/-τριες του 7ου ΓΕΛ και τις 2 μαθήτριες του 6ου ΓΕΛ Καλλιθέας, έλαβε μέρος σε τουρνουά Αντιλογίας-Επιχειρηματολογίας που φιλοξενήθηκε στον χώρο του Ιδιωτικού Σχολείου ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, στις 5/5/2018 και σε σύνολο 26 σχολείων από όλη την Ελλάδα, πήρε την 10η θέση. Σημειωτέον, μάλιστα, πως τις 6 από τις 9 πρώτες θέσεις, κέρδισαν τα περισσότερα από τα καλύτερα -τουλάχιστον στη ρητορική- ελληνικά σχολεία, ιδιωτικά και πειραματικά. Η ΡΟΚ φέτος αποτελείται μόνο από μαθητές της Α΄ λυκείου, και δύο της Β΄ (ενώ των περισσότερων σχολείων που μετείχαν στις προαναφερόμενες διοργανώσεις, οι ρητορικές ομάδες, αποτελούνται και από μαθητές της Γ΄ λυκείου.

Τα μέλη της ΡΟΚ

7ο ΓΕΛ

Α΄ΤΑΞΗ                                              Β΄ ΤΑΞΗ

Βασιλική Κυπριώτη                              Βασίλης Βασιλειάδης

Αριστείδης Κυπριώτης                          Θεοδώρα Μπόλη

Βάλια Τζιούμα

Ελένη Πασχάλη

Κώστας Πασχάλης

Δήμητρα Πρίνου

6ο ΓΕΛ

Α΄ ΤΑΞΗ

Νιόβη Γενναδίου

Κορίνα Καρατζούνη

Aναλυτικά τα αποτελέσματα: ΚΑΤΑΤΑΞΗ σχολείων

15 Σχόλια

Μαΐ 11 2018

Πανελλαδικές 2018: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Συντάκτης: κάτω από ΣΠΟΥΔΕΣ και με ετικέτα:

https://www.esos.gr/arthra/54600/panelladikes-2018-ola-osa-prepei-na-gnorizoyn-oi-ypopsifioi

15 Σχόλια

Μαΐ 09 2018

συμμετοχές στο διαγωνισμό Χημείας

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Φέτος συμμετείχαν στο διαγωνισμό χημείας τον Μάρτιο του 2018, οι εξής μαθήτριές μας:

ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΤΑΞΗ

ΑΜΑΝΕΣΙΧ ΕΥΑ

ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΕΥΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ ΤΑΞΗ

ΕΡΚΕΚΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΓΚΕΡΓΚΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

15 Σχόλια

Μαΐ 04 2018

προγραμματισμός εξετάσεων

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Το υπουργείο Παιδείας μετά τη λήξη των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018,  προτείνει  το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών των Γενικών Λυκείων της χώρας:

ΠΡΩΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Προαγωγικές Εξετάσεις

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α ́ και Β ́ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ενώ οι εξετάσεις για τους/τις μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα ολοκληρώνονται έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.

Απολυτήριες  Εξετάσεις

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ ́ τάξης Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Δ ́ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται:

α. για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, και

β. για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα, από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, σύμφωνα με τη με αρ. πρ. 66816/Δ2/26-04-2018 Υ.Α. (ΑΔΑ: ΩΜΞΛ4653ΠΣ-ΝΨΒ).

Για όσους απουσίαζαν δικαιολογημένα

Οι εξετάσεις για τους/τις μαθητές/τριες που απουσίαζαν δικαιολογημένα να έχουν ολοκληρωθεί:

α. για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α έως τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, και

β. για τους/τις μαθητές/τριες που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα έως την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

15 Σχόλια

Μαΐ 02 2018

Για την εγγραφή των μαθητών στην επόμενη τάξη

Συντάκτης: κάτω από Γενικά και με ετικέτα:

Αγαπητοί γονείς,

Με βάση το νέο σύστημα του Υπουργείου, για να μπορέσει να γραφτεί κάθε μαθητής στην επόμενη τάξη Β ΄ή Γ΄Λυκείου, πρέπει ο ίδιος ο γονιός του να μπει με τους κωδικούς της ΓΓΠΣ (taxis) σε μία συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου για να κάνει τη σχετική εγγραφή. Αυτό θα γίνει τέλος Μαΐου. Θα αναρτήσουμε όμως σχετική ειδοποίηση στην ιστοσελίδα μας – γι΄ αυτό πρέπει να την επισκέπτεστε, πλέον, συχνά.

Για να μπορέσει όμως ο κάθε γονιός να κάνει αυτή την εγγραφή,  πρέπει πρώτα να έχει το σχολείο καταγράψει το ονοματεπώνυμό του στην προαναφερόμενη πλατφόρμα. Συνεπώς, πρέπει  εκείνος από τους δύο γονείς κάθε μαθητή ο οποίος θα κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του TAXIS να το δηλώσει στον υπεύθυνο καθηγητή του παιδιού του, το αργότερο μέχρι  11 Μαΐου.

Επιστολή υπ. Παιδείας προς τους γονείς για τις ηλεκτρονικές εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Λύκεια

15 Σχόλια

Μαΐ 02 2018

Ελληνικό σχολείο του Βουκουρεστίου, «Αθηνά»

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

To Γενικό Λύκειο του Ελληνικού σχολείου του Βουκουρεστίου, «Αθηνά», το οποίο (σχολείο) μας έδωσε τη δυνατότητα με την πρόσκληση που μας έστειλε, να επισκεφθούμε με αποστολή 45 μαθητών/-τριών μας, και να γνωρίσουμε τη Ρουμανία, αναγνωρίστηκε, με σχετική απόφαση του Υπουργού, ως ισότιμο με όλα τα Γενικά λύκεια της Ελλάδας που λειτουργούν στη χώρα μας.
Η Υπουργική Απόφαση:

15 Σχόλια

Μαΐ 01 2018

Τα Χρόνια Τα Φοιτητικά – Τάνια Τσανακλίδου

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

15 Σχόλια

Απρ 27 2018

η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές

Η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 10 Μαΐου 2018

 

 

 

15 Σχόλια

Απρ 24 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΑΠΟΥΣΙΩΝ! ΝΕΑ (ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες και μαθητές,
Σύμφωνα με διευκρίνιση του σχετικού νόμου του Υπουργείου, η οποία δόθηκε 23/4/18 από την αρμόδια Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης, όσοι μαθητές έχουν βαθμό μέσου όρου που προκύπτει από τη βαθμολογία των δύο τετραμήνων, συμπληρωμένο 15, δικαιούνται, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ, να κάνουν απουσίες μέχρι 164  υπό τον εξής όρο: αν αφαιρέσουν από το σύνολο των απουσιών τους (π.χ. 159) τις δικαιολογημένες από γιατρό (ή νοσοκομείο), ο αριθμός που θα μείνει να είναι το πολύ 114, ΑΔΙΑΦΟΡΟ από το πότε έγιναν οι απουσίες που δικαιολογήθηκαν από γιατρό ή νοσοκομείο. (Π.χ. μπορεί οι δικαιολογημένες από γιατρό να έγιναν το Νοέμβριο –  τότε δηλαδή που ο μαθητής/-τρια είχε συνολικά μόνο 34 απουσίες.)
Από τη διεύθυνση του σχολείου

15 Σχόλια

Απρ 23 2018

Επιλογή μαθήτριας στη Βουλή των Εφήβων

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Η μαθήτριά μας της Α΄ τάξης ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΚΡΗ επιλέχθηκε ως αναπληρωματικό μέλος της Βουλής των Ελλήνων.

15 Σχόλια

Απρ 19 2018

Μάνος Χατζιδάκις – ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΑΚΙΑ – Βασίλης Λέκκας, Έλλη Πασπαλά & Ηλίας Λιούγκος

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

15 Σχόλια

Απρ 19 2018

λήξη των μαθημάτων σχολικού έτους 2017-2018

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων διδακτικού έτους 2017-2018 ορίζεται η 25η Μαΐου 2018 ημέρα Παρασκευή.

15 Σχόλια

Απρ 06 2018

ΕΦΗΒΕΙΑ – ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ

Συντάκτης: κάτω από Τέχνη

15 Σχόλια

Απρ 04 2018

Στις 8 Ιουνίου αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το πλήρες πρόγραμμα

Συντάκτης: κάτω από Εκπαίδευση και με ετικέτα:

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

 

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα αρχίσουν τη φετινή χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων της χώρας, με πρώτο μάθημα τη Νέα Ελληνική Γλώσσα. Μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ με εξεταζόμενα μαθήματα τα Νέα Ελληνικά και τη Νέα Ελληνική Γλώσσα.

Οι Πανελλαδικές για τα ημερήσια και εσπερινά γενικά λύκεια θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 19 Ιουνίου με το μάθημα της Βιολογίας, ενώ την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις των ΕΠΑΛ.

Τέλος, από 22 έως 30 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.

το_πρόγραμμα_αναλυτικά

15 Σχόλια

Μαρ 28 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 7ου ΓΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

Συντάκτης: κάτω από Αθλητισμός και με ετικέτα: ,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το σχολείο μας μετείχε στο σχολικό πρωτάθλημα. Είχε μάλιστα και μία εξαιρετική διάκριση στο τάε κβο ντο. Αναλυτικά οι συμμετοχές μας είχαν ως εξής:

ΟΜΑΔΙΚΑ

  1. ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΑΓΟΡΙΑ)
  2. ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΑ

  1. ΤΑΕΚ-ΒΟ-ΝΤΟ:

Συμμετοχές: α) Γκαλτσίδης Νικόλαος   Α’ τάξη

β) Τζιούμα Ευαγγελία Α’ τάξη

γ) Σιδηροπούλου Έλλη Β’ τάξη 3η πανελλήνια νίκη

  1. ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:

Συμμετοχές: α) ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – κατάταξη: 5ος στη γενική κατάταξη της Δ’ Δ/νσης Αθήνας. Χρόνος 24’’, 54. Γ’ τάξη

15 Σχόλια

Μαρ 26 2018

επίσκεψη στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Οι μαθητές της ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας-Πληροφορικής της Γ΄ τάξης πραγματοποίησαν στις 15/3/18 επίσκεψη στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΟΠΑ) για να μετάσχουν σε ημερίδα με θέμα «Ενημέρωση για τις προπτυχιακές σπουδές στο ΟΠΑ».
Στο πρώτο μέρος έγινε παρουσίαση των εννέα προπτυχιακών τμημάτων του Παν/μίου από καθηγητές που διδάσκουν σε αυτά. Στο δεύτερο μέρος, στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του ΟΠΑ ανέπτυξε το θέμα «Σπουδές στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών και προοπτικές απασχόλησης».
Ήταν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τον χώρο του Πανεπιστημίου, γνώρισαν και συζήτησαν με τους καθηγητές και ενημερώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα τμήματά του.
Άντε και φοιτητές του χρόνου, για όσους το επιλέξουν!
Η υπεύθυνη καθηγήτρια: Ι. Ανδρέου – οικονομολόγος

15 Σχόλια

Μαρ 24 2018

Σε ποια Επιστημονικά Πεδία εντάσσονται τα τμήματα του Παν. Δυτικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 982 τ.Β΄/2018) η  Υπουργική Απόφαση, με την οποία εντάσσονται τα Τμήματα του νεοϊδρυθέντος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στα τέσσερα (4) Επιστημονικά Πεδία για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

15 Σχόλια

Μαρ 24 2018

τον εαυτό του παιδί

Συντάκτης: κάτω από Τέχνη

15 Σχόλια

Επόμενα »