Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου έως τέλος Νοεμβρίου

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου έως τέλος Νοεμβρίου

1Αγαπητοί  γονείς, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία του σχολείου μας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου :

  • Πέμπτη 26 Οκτωβρίου: Οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ και Ε΄ τάξεων θα παρακολουθήσουν τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου που ετοιμάζει η Δ΄τάξη. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει  κανονικά.
  • Παρασκευή 27 Οκτωβρίου: Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Δ΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου. Ώρα προσέλευσης μαθητών: 8:15 π.μ    Ώρα έναρξης γιορτής: 9:00 π.μ   Ώρα αποχώρησης: 10:30 π.μ  (Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.)

  • Σάββατο, 28 Οκτωβρίου Ώρα 10:30 π.μ. Προσέλευση των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄, που συμμετέχουν στην παρέλαση, στην οδό Αγίου Ιωάννου στο προαύλιο του  1ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής. Μετά την  παρέλαση οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται  μπροστά από τα Goody΄s για να παραλάβουν τα παιδιά τους..
  • Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας  περιμένουμε για να συζητήσουμε  σχετικά με την πρόοδο των παιδιών σας.
  • Πέμπτη 16 Νοεμβρίου. Οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου που οργανώνουν οι μαθητές της Ε΄τάξης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Το σχολείο (πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει κανονικά.
  • Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και οι γονείς των μαθητών της Ε΄τάξης θα παρακολουθήσουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου. Ώρα προσέλευσης: 8:15 π.μ    Ώρα αποχώρησης: 10:15 π.μ. Το σχολείο, πρωινό και ολοήμερο, δε θα λειτουργήσει.
  • Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου το σχολείο δε θα λειτουργήσει επειδή  την ημέρα εκείνη, έχει δοθεί άδεια στους εκπαιδευτικούς προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του τοπικού συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε  «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

                                                                                   Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση