Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Συνεχίζουμε και φέτος να μαζεύουμε πλαστικά καπάκια!

Συνεχίζουμε και φέτος να μαζεύουμε πλαστικά καπάκια!

17 (1)Οι μαθητές της τετάρτης τάξης όπως και πέρσι έτσι και φέτος συνεχίζουμε να μαζεύουμε πλαστικά καπάκια. Στόχος μας να μπορέσουμε να μαζέψουμε 1 τόνο πλαστικά καπάκια, ώστε να συμβάλλουμε στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για κάποιον παιδί που το χρειάζεται.

Η προσφορά μας είναι διπλή: βοηθούμε το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων “Αγάπη για ζωή”, (www. troxaia-atiximata.gr) αλλά ανακυκλώνοντας πλαστικά καπάκια προσφέρουμε παράλληλα κι εμείς με τις λίγες δυνάμεις μας πιο καθαρό περιβάλλον.

Περιμένουμε, λοιπόν, την βοήθειά σας. Υπάρχει ειδικός κάδος στο χολ του ισογείου του σχολείου μας , όπου οι μαθητές μπορούν να “πετούν” καθημερινά τα “άχρηστα” γι΄αυτούς πλαστικά καπάκια. Σακούλες ειδικές υπάρχουν, επίσης, στις αίθουσες διδασκαλίας των Δ1, Δ2 και Δ3 τμημάτων στον δεύτερο όροφο.

Τα καπάκια που μπορείτε να “προσφέρετε” είναι από: νερό, αναψυκτικά, γάλα, παγωτά, φάρμακα, καλλυντικά, απορρυπαντικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

Θερμή παράκληση: Επειδή τα καπάκια αποθηκεύονται στο υπόγειο του σχολείου μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, να είναι καθαρά και στεγνά.

Οι μαθητές της Δ΄τάξης


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση