Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Σαββατοκύριακο στο σχολείο

Σαββατοκύριακο στο σχολείο

1

Ευφάνταστο, δημιουργικό και χαρούμενο ήταν για το σχολείο μας το Σαββατοκύριακο 2/3 Απριλίου. Ένα σχολείο  ανοιχτό σε  μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς με τις δράσεις του συλλόγου Γονέων.

Σάββατο απόγευμα και περισσότεροι από 100  μαθητές και γονείς με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού εικαστικών Φοίβου Σοφικίτη έκαναν τέχνη τα “άχρηστα” υλικά στο προαύλιο.
2

Το Σάββατο 2 Απριλίου εγκαινιάστηκε  η έκθεση βιβλίου που οργανώνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου. Η έκθεση   θα διαρκέσει έως την Κυριακή 10 Απριλίου και θα λειτουργεί καθημερινά 6:00-8:00 μ.μ

3 4

 

Την ίδια ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων μαθητές   καθοδηγούμενοι από τη θεατρολόγο μας  Σοφία Τσινάρη έκαναν τις τελευταίες πρόβες για την θεατρική παράσταση: “Ο Μορμόλης”που ετοιμάζουν στο πλαίσιο του μαθητικού φεστιβάλ του Δήμου.

5

Την Κυριακή το απόγευμα, την αίθουσα εκδηλώσεων γονείς και εκπαιδευτικοί συζήτησαν με το Σχολικό Σύμβουλο και πρώην δάσκαλο του σχολείου μας Δημήτρη Αλεξόπουλο για τη  διαχείριση των δυσλειτουργικών συμπεριφορών των παιδιών και  τους τρόπους συνεργασίας του σχολείου με την οικογένεια.

6 7 8

Την ίδια ώρα μαθητές και γονείς πήραν μέρος στην βιβλιοπαρουσίαση του δημοσιογράφου και συγγραφέα Κώστα Στοφόρου. Τα παιδιά ζωγράφισαν  κούπες εμπνευσμένοι από το βιβλίο του συγγραφέα η  “Κούπα του Πτολεμαίου” και  μετά από ψηφοφορία ξεχώρισε η κούπα του Χρήστου

9 10 12

 

 

 


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση