Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Σειρά συζητήσεων για πρώτες βοήθειες, συμπεριφορά μαθητών και βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το σύλλογο γονέων

Σειρά συζητήσεων για πρώτες βοήθειες, συμπεριφορά μαθητών και βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το σύλλογο γονέων

Σύλλογος Γονέων Μαθητών 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής
Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει μια σειρά συζητήσεων πάνω σε θέματα που πιστεύουμε ότι μαςενδιαφέρουν όλους. Για το επόμενο διάστημα σας προσκαλούμε:
Την Κυριακή 20/3, στις 6:00 μ.μ. Βασικά στοιχεία πρώτων βοηθειών, με την Δρ. Περπάτη Γεωργία, πνευμονολόγο, τ. επιμελήτρια του ΕΚΑΒ και μαμά του σχολείου μας.
Την Κυριακή 3/4, στις 6:00 μ.μ. Διαχείριση των δυσλειτουργικών συμπεριφορών των παιδιών. Τρόποι συνεργασίας του σχολείου με την οικογένεια, με τον κ. Αλεξόπουλο Δημήτρη, Σχολικό Σύμβουλο και πρώην εκπαιδευτικό του σχολείου μας.
Την Κυριακή 10/4, στις 6:00 μ.μ. Βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με τον κ. Παπαδόπουλο Δημήτρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Περιβαλλοντολόγο Μηχανικό και μπαμπά του σχολείου μας.

Σας περιμένουμε!
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση