Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Γνωριμία και συζήτηση με τους αστυνομικούς της γειτονιάς

Γνωριμία και συζήτηση με τους αστυνομικούς της γειτονιάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας συνάντηση γνωριμίας γονέων και εκπαιδευτικών με τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς.
Ο Υπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειανατολικής Αττικής Μιχάλης Κλειδωνάρης αναφέρθηκε στην αποστολή και το ρόλο του αστυνομικού της γειτονιάς που επικεντρώνεται κυρίως στην πρόληψη και λιγότερο στην καταστολή, στοχεύει στο… να εμπεδώσει στους πολίτες αίσθημα ασφάλειας και αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας .
Οι αστυνομικοί της γειτονιάς, ο Ηλίας και ο Δημήτρης, περιέγραψαν με παραδείγματα περιπτώσεις στις οποίες έχουν την αρμοδιότητα να παρεμβαίνουν, αποσαφήνισαν ερωτήματα και κατέγραψαν προτάσεις για τη βελτίωση του θεσμού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο σύλλογο γονέων του 13ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής για τη συνεργασία στην οργάνωση της εκδήλωσης, στο Αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής και στους τρεις αστυνομικούς για την εξαιρετική παρουσίαση του θέματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3a 4


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση