Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Μαθηματική Εταιρεία Ελλάδος ανακοίνωσε τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν και βραβεύονται για τον 9ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των
Δημοτικών σχολείων της χώρας μας ο οποίος διεξήχθη στις 6 Μαρτίου 2015.

Από το σχολείο μας βραβεύονται οι παρακάτω μαθητές/τριες:

Ε΄ΤΑΞΗ
-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
-ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
-ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤ΄ΤΑΞΗ
-ΜΑΚΚΑ ΙΩΑΝΝΑ
-ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΣΤΕΛΛΑ
-ΧΟΥΣΟΥ ΕΛΕΝΗ
-ΔΕΡΝΕΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ

Συγχαίρουμε για την προσπάθεια  όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ενημερώνουμε ότι η βράβευση  των επτά (7) μαθητών του σχολείου μας που διακρίθηκαν θα γίνει την Κυριακή 7 Ιουνίου ώρα 11:30-13:30 στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, είσοδος Κατεχάκη)


1 Σχόλιο

  1. κ. Διευθυντά

    Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάκρισή τους. Δράττομαι της ευκαιρίας για να επαναλάβω την από 28.11.2014 πρότασή μου (βλ. στο “Επικοινωνία” του ιστότοπου του Σχολείου μας) για πρωτοποριακή, για το σχολείο μας, καθιέρωση διανομής των τευχών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταρείας (ΕΜΕ) σε όλα τα παιδιά των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων, κάθε χρόνο.

    Υπενθυμίζω ότι, με βάση την προνομιακή τιμή της ΕΜΕ για σχολεία, η πρότασή μου είναι για επιβάρυνση κάθε μαθητή με τη συμβολική τιμή του €1 και το υπόλοιπο ποσό (~€1000) να καλύπτεται από το σχολείο ή άλλη πηγή.

    Πιστεύω ακράδαντα ότι ένα σχολείο, όπως το δικό μας, με τόσες επιτυχίες κάθε χρόνο σε αυτό το διαγωνιστικό θεσμό, οφείλει να πρωτοτυπήσει πρωτοστατώντας στην προώθηση της καλλιέργειας της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών με προσανατολισμό στην κριτική σκέψη και την επιστημονική γνώση, δηλαδή την ανάπτυξη του πνευματικού τους επιπέδου.

    Με εκτίμηση

    Αντώνης Δερνέλλης
    Δρ Πολιτικός Μηχ/κός

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση