Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Δωρεάν εισιτήρια από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

Δωρεάν εισιτήρια από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

aekΗ ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ στην προσπάθεια  που κάνει τη φετινή χρονιά για την διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και της καλλιέργειας φίλαθλων  συναισθημάτων στους νέους διαθέτει δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες  εντός έδρας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α).

Το σχολείο μας στηρίζοντας  κάθε πρωτοβουλία  που προβάλει τον υγιή αθλητισμό χωρίς φανατισμούς χουλιγκανισμούς και βαρβαρότητες… στηρίζει και αυτήν την ωραία προσπάθεια της μπασκετικής Α.Ε.Κ.

Ήδη στα πέντε τελευταία  εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ εκατοντάδες εισιτήρια διανεμήθηκαν δωρεάν σε  μαθητές μας οι οποίοι με τη συνοδεία των γονέων απόλαυσαν ωραία παιχνίδια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο επόμενος αγώνας που δίνει η Α.Ε.Κ με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων στο Ο.Α.Κ.Α  θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Απριλίου στις 5:30μ.μ. και όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας θα διαθέσουν δωρεάν στους μαθητές  μας  100 εισιτήρια τα οποία όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να τα προμηθευτούν από το γραφείο του Διευθυντή την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2014. Σημειώνουμε ότι το κάθε εισιτήριο καλύπτει έναν μαθητή και έναν ενήλικο συνοδό του.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την Α.Ε.Κ για αυτήν την ωραία προσπάθεια προβολής τους αθλητισμού που ευχόμαστε να βρει μιμητές και σε άλλους  συλλόγους.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση